Xbox Music -soittoluettelon luominen Android-laitteen Xbox Music -sovelluksessa

Soittoluettelon lisääminen

Voit luoda soittoluettelon Android-puhelimen tai -laitteen Xbox Music -sovelluksessa, jos sinulla on Xbox Music Pass -tilaus.

Toimi seuraavasti Android-laitteen Xbox Music -sovelluksessa:

1. Kirjaudu sisään Xbox Music -sovellukseen Xbox Music Pass -tilaukseesi liitetyllä Microsoft-tilillä.
  2. Valitse Playlist (Soittoluettelo).
  3. Valitse tai napauta +-merkkiä.
  4. Anna soittoluettelolle nimi.
  5. Valitse Create (Luo).