Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin

Vastaanottimen yhdistäminen Windows-tietokoneeseen

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen avulla voit liittää jopa neljät langattomat kuulokkeet ja neljä langatonta ohjainta tietokoneeseen, jossa on Microsoft Windows XP with Service Pack (SP2) tai sitä uudempi Windows-versio.

Vaihe 1: Yhdistä tietokoneeseen Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanotin.

1. Poista vastaanottimen USB-liittimestä vihreä tarra.
  2. Työnnä USB-liitin tietokoneesi sellaiseen USB 2.0 -porttiin, jossa on virta.
picture picture

Huomautus Tietokoneesi etuosassa olevat USB-portit eivät todennäköisesti ole USB 2.0 -portteja. Yritä käyttää tietokoneen takaosassa olevaa USB-porttia.

Vastaanottimessa palava vihreä valo ilmaisee laitteen toimivan.

1. Jos ohjattu uuden laitteen lisäystoiminto käynnistyy automaattisesti, valitse Asenna ohjelmisto automaattisesti (suositus) ja sitten Seuraava.
  2. Tee jokin seuraavista:
Vaihe 2: Asenna Wireless Gaming Receiver -ohjelmisto

Huomautus Ennen kuin voit käyttää langattomia lisävarusteita tietokoneessasi, sinun täytyy ehkä asentaa joitakin ohjelmia.

Ohjelmiston asentaminen levyltä

1. Laita asennuslevy tietokoneesi CD- tai DVD-asemaan.
  2. Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, siirry CD- tai DVD-asemaan ja käynnistä asennusohjelma.
  3. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita ohjelmiston asentamiseksi. Käynnistä tietokone pyydettäessä uudelleen.

Vaihe 3: Yhdistä langaton Xbox 360 -lisälaite tietokoneeseesi

1. Käynnistä langaton Xbox 360 -lisävaruste, jota haluat käyttää vastaanottimen kanssa.
picture
  1. Paina vastaanottimen yhdistämispainiketta. Valo vilkkuu vihreänä.
picture
  1. Jos käytössä on langaton lisävaruste, paina yhdistämispainiketta. Esimerkiksi langattomassa ohjaimessa yhdistämispainike on sen takapuolella.
picture

Lisälaitteen ja vastaanottimen vihreät vilkkuvat valot ilmaisevat sitä, että laitteet yrittävät muodostaa yhteyttä. Kun valot eivät enää vilku vaan jäävät palamaan, lisävaruste on yhdistetty. Esimerkiksi langattomassa ohjaimessa yksi Opas-painikkeen ympärillä olevista valoista jää palamaan.

picture

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanottimen vianmääritys

Vastaanottimen vihreä valo ei syty

Kun liität Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen USB 2.0 -porttiin, vastaanottimen vihreä valo ei syty. Tämä voi johtua useista syistä:

• Wireless Gaming Receiver -vastaanotinta ei ole liitetty USB-porttiin oikein.
  • Wireless Gaming Receiver -vastaanottimen laiteohjain ei toimi oikein tai se on vanhentunut.
  • USB-keskitin on ylikuormittunut.

Ratkaisut

• Tarkista USB-liitäntä. Varmista, että olet liittänyt Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen virtaa tarjoavaan USB 2.0 -porttiin tietokoneessa. Paras tapa tarkistaa yhteyden toimivuus on irrottaa Wireless Gaming Receiver -vastaanotin USB-portista ja liittää se sitten takaisin. Jos valo ei syty vieläkään, yritä vastaanottimen liittämistä tietokoneen toiseen USB 2.0 -porttiin.
  • Tarkista laiteohjain. Toimi seuraavien ohjeiden mukaan ja varmista, että käytät uusinta ohjainta:
    1. Avaa Laitehallinta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Windows 8 ja Windows RT

1. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja napauta Haku. Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa ja napsauta Haku.
      2. Kirjoita devmgmt.msc ja valitse hakutuloksista Laitehallinta.

Windows 7 ja Windows Vista

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
      2. Kirjoita Suorita-ruutuun devmgmt.msc ja valitse sitten OK.
    2. Etsi laiteluettelosta kohta Xbox 360 -oheislaitteet.
    3. Valitse plusmerkki (+) Xbox 360 -oheislaitteet -kohdan vasemmalta puolelta, jolloin näet kaikki tietokoneeseen liitetyt Xbox 360 -oheislaitteet.
    4. Kaksoisnapsauta Xbox 360:n langaton Windows-vastaanotin -kohtaa. Xbox 360:n langattoman Windows-vastaanottimen ominaisuudet -valintaikkuna avautuu.
    5. Varmista, että valintaikkunan Laitteen tila -kohdassa on Tämä laite toimii oikein -teksti.
picture

Jos laitetta ei näy Laitehallinnassa tai Laitteen tila -kohdassa ei sanota laitteen toimivan oikein, vahvista, että laitteen ohjelmisto on asennettu oikein. Katso Vaihe 3: Langattoman Xbox 360 -lisävarusteen yhdistäminen tietokoneeseen, jonka löydät aikaisemmin tältä sivulta.

• Tarkista USB-porttilaite. USB-keskittimet pystyvät syöttämään virtaa vain rajoitetulle määrälle USB-laitteita. On mahdollista, että USB-keskitin ei pysty syöttämään virtaa kaikille laitteille, jotka siihen on kytketty.

Huomautus Tietokoneen takaosassa olevat USB-portit ovat tyypillisesti virrallisia portteja. Tietokoneen etuosassa olevat USB-portit eivät ehkä ole virrallisia portteja.

Voit välttää USB-keskittimen virtakapasiteetin ylittymisen seuraavasti:

1. liitä Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin suoraan virtaa tarjoavaan USB 2.0 -porttiin tietokoneen takaosassa
    2. vahvista, että Wireless Gaming Receiver -vastaanottimen vihreä valo syttyy.

Jos nämä vaiheet ratkaisevat ongelman, suosittelemme muiden USB-liitännästä virtansa saavien laitteiden siirtämistä virralliseen USB 2.0 -keskittimeen.