Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen liittäminen Windows-käyttöjärjestelmää käyttävään tietokoneeseen

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen avulla voit liittää jopa neljät langattomat kuulokkeet ja neljä langatonta ohjainta tietokoneeseen, jossa on Microsoft Windows XP with Service Pack (SP2) tai sitä uudempi Windows-versio.

Huomautus Vastaanotin ei ole tarkoitettu käytettäväksi Xbox 360 -konsolin kanssa.

Vaihe 1: Yhdistä tietokoneeseen Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanotin.
  1. Poista vastaanottimen USB-liittimestä vihreä tarra.
  2. Työnnä USB-liitin tietokoneesi sellaiseen USB 2.0 -porttiin, jossa on virta.
picture picture

Huomautus Tietokoneesi etuosassa olevat USB-portit eivät todennäköisesti ole USB 2.0 -portteja. Kokeile käyttää tietokoneesi takaosassa olevia portteja.

Vastaanottimessa palava vihreä valo kertoo laitteen toimivan.

1. Jos ohjattu uuden laitteiston lisäystoiminto käynnistyy automaattisesti, valitse Asenna ohjelmisto automaattisesti (Suositus) ja sitten Seuraava. Jos ohjattu toiminto asentaa ohjelmiston onnistuneesti, valitse Lopeta ja siirry kohtaan Vaihe 3: Yhdistä langaton Xbox 360 -lisävaruste tietokoneeseen.

Jos ohjattu toiminto ei onnistu asentamaan ohjelmistoa, jatka seuraavaan osioon.

Vaihe 2: Xbox-vastaanottimen ohjelmiston asentaminen

Huomautus Ennen kuin voit käyttää langattomia lisävarusteita tietokoneessasi, sinun täytyy ehkä asentaa joitakin ohjelmia.

Jos sinulla on Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanottimen mukana toimitettu asennuslevy, voit asentaa ohjelmiston sieltä.

Ohjelmiston asentaminen levyltä
  1. Laita asennuslevy tietokoneesi CD- tai DVD-asemaan. Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, siirry CD- tai DVD-asemaan ja käynnistä asennusohjelma.
  2. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita ohjelmiston asentamiseksi.

Huomautus Sinua ehkä pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen.

Vaihe 3: Langattoman Xbox 360 -lisävarusteen yhdistäminen tietokoneeseen

1. Käynnistä langaton Xbox 360 -lisävaruste, jota haluat käyttää vastaanottimen kanssa.

Esimerkiksi ohjaimen käynnistämiseksi paina ja pidä painettuna ohjaimen keskellä olevaa Opas-painiketta. Jos et tiedä miten lisävaruste käynnistetään, lue sen dokumentaatio.

picture
  1. Paina vastaanottimen yhdistämispainiketta. Valo vilkkuu vihreänä.
picture
  1. Jos käytössä on langaton lisävaruste, paina yhdistämispainiketta. Esimerkiksi ohjaimessa yhdistämispainike on sen takapuolella.
picture

Lisävarusteen ja vastaanottimen vihreät vilkkuvat valot kertovat, että laite yrittää muodostaa yhteyttä. Kun valot eivät enää vilku vaan jäävät palamaan, lisävaruste on yhdistetty. Esimerkiksi langattomassa ohjaimessa yksi Opas-painikkeen ympärillä olevista valoista jää palamaan.

picture

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanottimen vianmääritys

Vastaanottimen vihreä valo ei syty

Kun liität Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen USB 2.0 -porttiin, vastaanottimen vihreä valo ei syty. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotinta ei ole liitetty USB-porttiin oikein
  • Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen laiteohjain ei toimi oikein tai se on vanhentunut
  • USB-keskitin on ylikuormittunut.

Tärkeää Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin on suunniteltu tietokoneelle, jossa on Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) tai uudempi Windows-versio sekä virtaa tarjoava USB 2.0 -portti.

Ratkaisut

• Tarkista USB-yhteys Voit tehdä sen seuraavasti: Tarkista ensin Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen USB-yhteys. Varmista, että olet liittänyt Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen virtaa tarjoavaan USB 2.0 -porttiin tietokoneessa. Paras tapa tarkistaa yhteyden toimivuus on irrottaa Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin USB-portista ja liittää se sitten takaisin. Jos valo ei syty vieläkään, yritä vastaanottimen liittämistä tietokoneen toiseen USB 2.0 -porttiin.
  • Tarkista laiteohjain Seuraavien vaiheiden avulla voit tarkistaa, että Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen laiteohjain toimii oikein ja että käytössäsi on uusin laiteohjain.
    1. Avaa Laitehallinta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Windows 8:n ja Windows RT:n kaikki versiot

1. Sipaise näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja napauta Haku. Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa ja napsauta Haku.
      2. Kirjoita laitehallinta ja valitse hakutuloksista Laitehallinta.

Kaikki Windows 7:n ja Windows Vistan versiot

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
      2. Kirjoita Suorita-ruutuun devmgmt.msc ja valitse sitten OK.
    2. Etsi laiteluettelosta kohta Xbox 360 -oheislaitteet.
    3. Valitse plusmerkki (+) Xbox 360 -oheislaitteet -kohdan vasemmalta puolelta. Laajennetussa luettelossa tulisi näkyä kaikki tietokoneeseen liitetyt Xbox 360 -oheislaitteet.
    4. Kaksoisnapsauta Xbox 360:n langaton Windows-vastaanotin -kohtaa. Xbox 360:n langattoman Windows-vastaanottimen ominaisuudet -valintaikkuna avautuu.
    5. Varmista, että näet seuraavan näytön ja että Laitteen tila -kohdassa on Tämä laite toimii oikein -teksti.
picture

Jos laitetta ei näy Laitteenhallinnassa tai Laitteen tila -kohdassa ei sanota laitteen toimivan oikein, vahvista, että laitteen ohjelmisto on asennettu oikein. Lue lisätietoja tämän sivun vaiheesta 3: Langattoman Xbox 360 -lisävarusteen yhdistäminen tietokoneeseen.

• Tarkista USB-porttilaite Jos Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin on liitetty USB-keskittimeen yhdessä muiden USB-laitteiden kanssa, keskitin ei ehkä pysty tarjoamaan riittävästi virtaa kaikille liitetyille laitteille.

Huomautus Tietokoneen takaosassa olevat portit ovat tyypillisesti virtaa jakavia portteja. Tietokoneen etuosassa olevat portit eivät ehkä ole virrallisia portteja. Ulkoisessa USB-keskittimessä ei ole virrallisia portteja, jos keskittimellä ei ole omaa erillistä virtalähdettä tai verkkovirtamuuntajaa.

Voit välttää USB-keskittimen virtakapasiteetin ylittymisen seuraavasti:

1. liitä Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanotin suoraan virtaa tarjoavaan USB 2.0 -porttiin tietokoneen takaosassa
    2. vahvista, että Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows -vastaanottimen vihreä valo syttyy.

Jos nämä vaiheet ratkaisevat ongelman, suosittelemme muiden USB-liitännästä virtansa saavien laitteiden siirtämistä virralliseen USB 2.0 -keskittimeen.