Kinect for Windows

Sinä olet ohjain – Windows-tietokoneellasi

Kinect for Windowsin ansiosta voit luoda upeita tuloksia opetuskäyttöön, henkilöstön koulutukseen, tuotekehitykseen tai loputtomiin muihin tilanteisiin, joissa ihmiset ja tietokoneet ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Tällä sivulla

Määritä Kinect for Windows -sensori

Kinect for Windowsin määrittäminen

Lue tietoja Kinect for Windowsin määrittämisestä, järjestelmävaatimuksista ja takuutiedoista.

Tunnetut ongelmat ja neuvoja vianmääritykseen

Kinect for Windowsin tunnetut ongelmat

Suorita Kinect for Windows -sensorin ongelmien vianmääritys.

Windows-sovellus ei toimi Kinect for Xbox 360 -sensorin kanssa

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Kinect for Windows -yhteensopiva sovellus ei toimi Kinect for Xbox 360 -sensorin kanssa.

Windows-sovellus havaitsee virheen Kinect for Windows -sensorissa

Lue tietoja toimenpiteistä, jos Kinect for Windows -yhteensopiva sovellus ilmoittaa Kinect for Windows -sensorin virheestä.

Windows-sovellus havaitsee Kinect for Windows -sensorin, jota ei ole liitetty virtalähteeseen

Ratkaise irrotettuun Kinect for Windows -sensoriin liittyvä virhe.

Windows-sovelluksesi edellyttää Kinect for Windows -sensoria

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Kinect for Windows -sensoria edellyttävä Windows-sovellus ei havaitse sensoria.

Windows-sovellus ei tunnista Kinect for Windows -sensoria

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Windows-sovellus ei tunnista liitettyä sensoria Kinect for Windows -sensoriksi.

Windows-sovelluksen ja Kinect for Windows -sensorin välinen tiedonsiirto ei onnistu kaistanleveyden rajoitusten vuoksi.

Lue tietoja sellaisten Kinect for Windowsin yhteysongelmien vianmäärityksestä, joita ilmenee, kun tietokoneeseen on liitetty liian monta laitetta.

Windows-sovellus edellyttää Kinect for Windows -sensoria, mutta se on toisen Windows-sovelluksen käytössä

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos jokin Windows-sovellus estää Kinect for Windows -sensorin yhteyden toiseen Windows-sovellukseen.

Kinect for Windows -sensorin korjaaminen

Kinect for Windows -sensorin korjaaminen

Ota selvää, miten voit korjauttaa Kinect for Windows -sensorin.

Ohjelmistokehittäjät

Kinect for Windows – ohjelmistokehittäjien sivu

Lataa Kinect for Windowsin SDK ja hyödynnä kehittäjille tarjolla olevaa tukea.

Tuotetakuu ja turvallisuustietoja

Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori

Lataa Kinect for Windows -sensorin takuu tai tarkastele sen turvallisuustietoja