Kinect for Windowsin tunnetut ongelmat ja vinkkejä vianmääritykseen

Ratkaisut

Virhesanomat: Device not supported (Laitetta ei tueta) tai No Kinect device found (Kinect-laitetta ei löydy)

Jos saat jommankumman näistä virheistä, käytät luultavasti Kinect for Xbox 360 -sensoria, et uutta Kinect for Windows -sensoria. Varmista, että sensorisi on Kinect for Windows: Jos sen etuosassa on teksti "Xbox 360", se on Kinect for Xbox 360 eikä Kinect for Windows.

Jos olet ohjelmistokehittäjä, voit käyttää Kinect for Xbox 360 -sensoria tietokoneen kanssa kehitettävän ohjelmiston testaamiseen. Täysimittaisen Kinect for Windows -kokemuksen takaamiseksi suosittelemme kuitenkin, että lataat Kinect for Windowsin SDK:n ja käytät sitä Kinect for Windows -sensorin kanssa.

Hidas reagointi tai toiminta

Jos Kinect for Windows -sensori reagoi tai toimii hitaasti, olet ehkä liittänyt tietokoneeseesi liian monta USB-laitetta. Irrota muut laitteet ja kokeile Kinect-sensoria uudelleen. Jos olet jo irrottanut muut laitteet, kokeile Kinect-sensorin liittämistä toiseen USB-porttiin. Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja liitä Kinect for Windows -sensori suoraan tietokoneeseen.

Varmista, että tietokoneesi käyttöjärjestelmään ja laiteohjaimiin on asennettu uusimmat päivitykset. Nämä päivitykset saat Windows Updatesta.