Kinect for Windowsin määrittäminen

Ratkaisut

Määritä Kinect for Windows -sensori

Varmista Microsoft Kinect for Windows -sensorisi asianmukainen toiminta seuraamalla näitä ohjeita. (Huomaa, että osa suosituksista viittaa vastaaviin Kinect for Xbox 360 -tietoihin.)

Järjestelmävaatimukset

Kinect for Windowsin käyttöön tarvitset seuraavaa:

• Jokin näistä käyttöjärjestelmistä:
    • Windows 7
    • Windows Embedded Standard 7

• Laitteistovaatimukset
    • 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) suoritin
    • Vähintään 2,66 GHz:n kaksiytiminen suoritin
    • Oma USB 2.0 -liitäntä
    • 2 Gt RAM-muistia
    • Kinect for Windows -sensori

• Ohjelmistovaatimukset

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Kinect for Windows -sensorista? Osiosta Kinect for Windows: usein kysytyt kysymykset löydät uusimmat tiedot ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Takuulinkit ja tuotteen turvallisuustiedot