Windows-sovellus ei toimi Kinect for Xbox 360 -sensorin kanssa

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneesi Kinect for Windows -sensoria edellyttävä Windows-sovellus ei toimi Kinect for Xbox 360 -sensorin kanssa.

Ongelma

Tietokoneeseesi liitetty sensori on Kinect for Xbox 360 -sensori eikä Kinect for Windows -sensori.

Kinect for Windows -sensoria edellyttävät Windows-sovellukset eivät toimi muiden sensorien, kuten Kinect for Xbox 360:n, kanssa.

Ratkaisu

Irrota Kinect for Xbox 360 -sensori tietokoneesta ja liitä tietokoneeseen aito Kinect for Windows -sensori.