Windows-sovellus havaitsee virheen Kinect for Windows -sensorissa

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneessasi oleva Windows-sovellus havaitsee virheen Kinect for Windows -sensorissa.

Ongelma

Kinect for Windows -sensori on liitetty tietokoneeseen, mutta siinä ilmenee virhe, jonka aiheuttaja on selvitettävä.

Ratkaisu

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Irrota Kinect for Windows -sensori tietokoneesta ja liitä se uudelleen.
  • Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei korjaannu näillä ratkaisuilla, ota yhteyttä tukeen. Jos ongelma ei korjaannu vieläkään, tee Kinect for Windows -sensorin korjauspyyntö Kinect for Windowsin korjaaminen -sivulla.