Windows-sovellus havaitsee Kinect for Windows -sensorin, jota ei ole liitetty virtalähteeseen

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneessasi oleva Windows-sovellus havaitsee, että Kinect for Windows -sensoria ei ole liitetty virtalähteeseen.

Ongelma

Kinect for Windows -sensori on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla, mutta sen virtajohtoa ei ole liitetty virtalähteeseen.

Ratkaisu

Liitä Kinect for Windows -sensorisi virtajohto virtalähteeseen.