Windows-sovelluksesi edellyttää Kinect for Windows -sensoria

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneessasi on käynnissä Windows-sovellus, joka edellyttää Kinect for Windows -sensoria. Windows-sovellus etsii Kinect for Windows -sensoria, mutta ei löydä sitä.

Ongelma

Kinect for Windows -sensoria ei ole liitetty tietokoneeseen.

Ratkaisu

Liitä Kinect for Windows -sensorin USB-kaapeli johonkin tietokoneesi USB-porteista.