Windows-sovellus ei tunnista Kinect for Windows -sensoria

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneesi Kinect for Windows -sensoria edellyttävä Windows-sovellus ei tunnista Kinect for Windows -sensoria.

Ongelma

Tietokoneeseesi liitetty sensori ei ole Kinect for Windows -sensori.

Kinect for Windows -sensoria edellyttävät Windows-sovellukset eivät toimi muiden sensorien, kuten Kinect for Xbox 360:n, kanssa.

Ratkaisu

Irrota tietokoneeseen liitetty sensori tai laite ja liitä tietokoneeseen aito Kinect for Windows -sensori.