Windows-sovelluksen ja Kinect for Windows -sensorin välinen tiedonsiirto ei onnistu kaistanleveyden rajoitusten vuoksi.

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneessa olevan Windows-sovelluksen, jota yrität käyttää Kinect for Windows -sensorin kanssa, ja sensorin välinen tiedonsiirto ei onnistu kaistanleveyden rajoitusten vuoksi.

Ongelma

Kinect for Windows -sensorin lisäksi tietokoneen USB-portteihin on liitetty liian monta laitetta (näppäimistö, hiiri ja muut lisälaitteet).

Kinect for Windows -sensori tarvitsee suurimman osan USB-ohjaimen USB-kaistanleveydestä. Jos tietokoneen USB-portteihin on liitetty muita laitteita, jotka yrittävät käyttää samaa kaistanleveyttä, Kinect for Windows -sensori ei toimi.

Ratkaisu

Yritä ratkaista USB-kaistanleveyden ongelma seuraavasti:

• Irrota USB-laitteet, jotka eivät ole käytössä.
  • Käytä tietokoneen toista USB-porttia. Jos mahdollista, liitä sensori USB 2.0 -porttiin.
  • Jos käytät USB-keskitintä, irrota Kinect for Windows -sensori keskittimestä ja liitä se suoraan tietokoneeseen.

Irrota sen jälkeen Kinect for Windows -sensori ja liitä se uudelleen.

Lisätietoja

Tämä ongelma ilmenee, kun Kinect for Windows -sensorilla ei ole käytössään tarpeeksi kaistanleveyttä toimiakseen. Kaistanleveydellä tarkoitetaan laitteen kapasiteettia lähettää tai vastaanottaa tietoja. Jokaisella tietokoneella on määrätty määrä kaistanleveyttä sekä sen omien järjestelmien että siihen liitettyjen laitteiden käyttämiseen.

Tavallisesti tietokone varaa käytettävissä olevasta kaistanleveydestä 20 prosenttia omille järjestelmilleen. Kinect for Windows -sensori vaatii 50 prosenttia tietokoneen käytettävissä olevasta kaistanleveydestä. Toiset laitteet voivat vaatia sitäkin enemmän kaistanleveyttä toimiakseen oikein.

Jotta sekä tietokone että Kinect for Windows -sensori toimisivat ongelmitta, pyri irrottamaan muut laitteet (sensoria lukuun ottamatta) tietokoneesi USB-porteista käyttäessäsi Kinect for Windowsia.