Windows-sovellus edellyttää Kinect for Windows -sensoria, mutta se on toisen Windows-sovelluksen käytössä

Lue alta tietoja toimenpiteistä, jos Windows-sovellus havaitsee tämän ongelman.

Tällä sivulla

Ongelman oire

Tietokoneessasi on käynnissä Windows-sovellus, joka edellyttää Kinect for Windows -sensoria. Kinect for Windows -sensorisi on kuitenkin jo toisen Windows-sovelluksen käytössä.

Ongelma

Kinect for Windows -sensoria voi käyttää samaan aikaan vain yhden Windows-sovelluksen kanssa.

Ratkaisu

Kokeile seuraavaa:

1. Sulje tietokoneessasi se Windows-sovellus, joka parhaillaan käyttää Kinect for Windows -sensoria. (Sen voi yleensä tehdä napsauttamalla sovelluksen kuvaketta tehtäväpalkissa ja napsauttamalla sitten Sulje ikkuna.)
  2. Siirry sen jälkeen Windows-sovellukseen, jota haluat käyttää Kinect for Windows -sensorin kanssa, ja laita sovellus etsimään sensori uudelleen.