Soittoluetteloiden luominen, muokkaaminen ja poistaminen Windows Phone 8:ssa.

Soittoluettelon luominen

1. Napauta Music-ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse sitten Soittoluettelot.
  3. Napauta Lisää (pluskuvake), anna soittoluettelolle nimi, valitse, haluatko säilyttää soittoluetteloa offline-tilassa vai et (jos sinulla on Xbox Music Pass -tilaus) ja napauta sitten Hyväksy (valintamerkkikuvake).
  4. Lisää haluamasi kappaleet soittoluetteloon ja valitse sitten Tallenna (levykuvake).

Voit vaihtoehtoisesti napauttaa ja painaa pitkään kohdetta esittäjät-, albumi-, kappaleet- tai tyylilajit-näkymässä. Valitse Lisää kohteeseen… ja valitse sitten aiemmin luotu soittoluettelo tai uusi soittoluettelo, johon lisäät kohteen.

Soittoluettelon muokkaaminen

1. Napauta Music-ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse sitten Soittoluettelot.
  3. Avaa soittoluettelo napauttamalla sen nimeä.
  4. Soittoluettelon muokkaaminen:
    • Voit lisätä soittoluetteloon kappaleita valitsemalla Lisää (+-kuvake).
    • Voit valita soittoluetteloon ladattavat tai siitä poistettavat kappaleet valitsemalla Valitse (kolme vaakasuoraa palkkia sisältävä kuvake).
    • Voit muuttaa kappaleiden järjestystä vetämällä ja raahaamalla valitsemalla ensin Järjestä uudelleen (kaksi nuolta sisältävä kuvake).

Soittoluettelon asetusten muuttaminen

• Kun soittoluettelo on auki, valitse Lisää (”…”-kuvake).
    • Napauta playlist settings (Soittoluettelon nimi), nimeä soittoluettelo uudelleen ja määritä, tallennetaanko soittoluettelo offline- vai online-tilassa (jos sinulla on Xbox Music Pass -tilaus).

Soittoluettelon poistaminen

1. Napauta Music-ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Kokoelma-ruutuun ja valitse sitten Soittoluettelot.
  3. Napauta ja pidä soittoluetteloa painettuna ja valitse sitten Poista.