Xbox Music -kokoelman hallinta Windows Phone 8:ssa

Yleiskuvaus

Voit hallita Xbox Music -kokoelmaasi Windows Phone 8:lla

Windows Phone 8:lla Xbox Music -kokoelmaan tekemäsi muutokset otetaan kaikissa laitteissasi käyttöön.

Huomautus Jos haluat lisätä laitteita Xbox Music -tilaukseesi tai poistaa niitä, perehdy ohjeaiheeseen Laitteiden liittäminen Xbox Music Pass -tilaukseen musiikin synkronointia varten.

Musiikin lisääminen Xbox Music -kaupasta kokoelmaasi

1. Napauta Music-ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Get music (Hae musiikkia) -ruutuun.
  3. Napauta Top music (Suosituimmat musiikit) tai Browse by genre (Selaa tyylilajin mukaan).
  4. Jos valitsit Browse by genre (Selaa tyylilajin mukaan), valitse haluamasi tyylilaji.
  5. Sipaise vasemmalle tai oikealle suosituimpien kappaleiden tai suosituimpien albumeiden kohdalle.
  6. Napauta kappaletta tai albumia ja pidä sitä painettuna. Napauta Add to… (Lisää kohteeseen...) ja sitten Collection (Kokoelma). Voit luoda uuden soittolistan tai lisätä musiikkia olemassa olevaan soittolistaan myös napauttamalla New Playlist (Uusi soittolista).

Huomautus Voit lisätä albumin myös avaamalla albumin napauttamalla sitä, napauttamalla More (Lisää) (kolmen pisteen kuvake näytön oikeassa alakulmassa) ja napauttamalla sitten Add to… (Lisää kohteeseen...).

Musiikin lataaminen tai ostaminen Xbox Music -kaupasta

1. Napauta Music-ruutua tai sovellusluettelon kohtaa Music.
  2. Sipaise vasemmalle tai oikealle Get music (Hae musiikkia) -ruutuun ja valitse lisättävä albumi tai kappale.
  3. Jos sinulla on Xbox Music Pass -tilaus, voit lisätä uutta musiikkia puhelimeen napauttamalla Download (Lataa) -kuvaketta (alaspäin osoittava nuoli). Muussa tapauksessa voit ostaa kohteen napauttamalla Buy (Osta) -kuvaketta (ostoskärry).

Musiikin poistaminen kokoelmasta

Yksittäisen kappaleen poistaminen

1. Etsi Songs (Kappaleet) -ruudusta poistettava kappale.
  2. Napauta ja pidä kappaletta painettuna ja valitse sitten Delete (Poista).

Useamman kuin yhden kappaleen poistaminen

1. Napauta Select (Valitse) (kuvake, jossa on kolme viivaa).
  2. Valitse poistettavat kappaleet. Voit myös valita kaikki kappaleet ja sitten poistaa säilytettävien kappaleiden valinnan napauttamalla More (Lisää) (kolmen pisteen kuvake) ja sitten Select all (Valitse kaikki).
  3. Napauta Delete (Poista) (roskakorin kuvake).
  4. Kun näet kehotteen This will delete from your phone and cloud connection. Are you sure you want to delete? (Kohde poistetaan puhelimesta ja pilviyhteydestä. Haluatko varmasti poistaa?), napauta Ok.

Musiikin suoratoistaminen kokoelmastasi

Voit suoratoistaa musiikkia kokoelmastasi puhelimeen seuraavasti:

1. Sipaise Songs (Kappaleet) -ruutuun.
  2. Napauta näytön yläreunassa showing (näytetään).
  3. Napauta FILTER BY (Suodatusperuste) -kohdassa Streaming (Suoratoisto).