Xbox Music Pass -tilaus Windows Phonessa

Xbox Music Pass -tilauksen avulla voit kuunnella miljoonia kappaleita juuri silloin, kun sinulle sopii – ilman että sinun täytyisi ostaa kappaleita. Xbox Music Pass -tilaus antaa sinulle rajattoman oikeuden kuunnella tilauksen piiriin kuuluvaa musiikkia tietokoneella, Xbox 360 -konsolilla tai Windows Phone -puhelimella.

Voit hankkia esimerkiksi kuukauden Xbox Music Pass -tilauksen tai koko vuoden tilauksen 10 kuukauden hinnalla. Lisäksi voit kokeilla tilausta maksutta 30 päivän ajan. Xbox Music Pass -tilaus uusitaan automaattisesti kunkin tilausjakson päättyessä, jos et peruuta tilaustasi.

Lisätietoja musiikin ostamisesta Xbox Music- tai Windows Phone -kaupasta Windows Phonella on ohjeaiheessa Musiikin ja podcastien hankkiminen Kaupasta.

Xbox Music Pass -tilauksen hankkiminen Windows Phonessa

Voit liittää Xbox Music Pass -tilauksen neljään laitteeseen, myös Windows Phone -puhelimeen. Lisätietoja Xbox Music Pass -tilauksen käytöstä muiden tietokoneiden ja laitteiden kanssa on ohjeaiheessa Xbox Music Pass -tilaus tietokoneille ja muille laitteille. Lisätietoja Xbox Musicin käyttämisestä Windows Phonella on ohjeaiheessa Xbox Musicin käyttö puhelimessa.

Voit hankkia Xbox Music Pass -tilauksen Windows Phone -puhelimeesi seuraavasti:

1. Napauta aloitusnäytössä Musiikki + Videot.
  2. Siirry sipaisemalla Uudet-kohtaan ja napauta sitten Xbox Music Pass.
  3. Kirjaudu sisään ja toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.