Musiikin lisääminen Windows 8:n, 8.1:n tai RT 8.1:n Xbox Musiciin.

Musiikin lisääminen Music-sovellukseen

Voit lisätä paikallisesti tallennettua musiikkia Windows 8.1:n tai Windows RT 8.1:n Music-sovellukseen seuraavasti:

1. Käynnistä Music-sovellus.
  2. Avaa oikopolkupalkki siirtämällä kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan tai sipaisemalla näytön oikeasta reunasta keskelle.
  3. Valitse Asetukset, Oletusasetukset ja sitten Choose where we look for music on this PC (Valitse sijainnit, joista musiikkia etsitään tässä tietokoneessa).
  4. Näet paikalliset kansiosi napauttamalla tai napsauttamalla +-painikettä. Valitse kansio, ja lisää kansio valitsemalla Add this folder to music (Lisää tämä kansio musiikkiin). Toista tätä, kunnes olet lisännyt kaikki musiikkia sisältävät kansiot.
  5. Kun olet lisännyt kaikki musiikkikansiot, valitse Valmis.

Poista musiikkikansio Windows 8.1:ssä napauttamalla tai napsauttamalla kansioruudun oikeassa yläkulmassa olevaa X-kuvaketta. Vahvista poisto valitsemalla Poista kansio.
Huomautus Viimeistä kansiota ei voi poistaa. Kokoelma tarvitsee toimiakseen vähintään yhden kansion.

Jos olet tallentanut musiikkia ulkoisesti (esimerkiksi USB-muistitikkuun tai ulkoiseen kiintolevyyn): Voit lisätä musiikkia USB-muistitikusta tai ulkoisesta kiintolevystä suoraan kirjastoon.

Jos olet tallentanut musiikkia verkkoon tai verkkoasemaan (NAS-asema): Music-sovellus tukee tällä hetkellä vain Windows-käyttöjärjestelmien isännöimiin verkkoasemiin tallennettua sisältöä. Jaettuun resurssiin on asennettava Windows Search ja Työpöytäympäristö, ja indeksointi on otettava käyttöön. Asennuksen ja käyttöönoton jälkeen indeksi on ehkä luotava uudelleen, jotta jaetut verkkoresurssit toimivat oikein Music-sovelluksen kanssa.