Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Videoiden lisääminen Xbox Videoon Windows 8:ssa, Windows 8.1:ssä tai Windows RT 8.1:ssä

Omien videoiden lisääminen Video-sovellukseen

Voit lisätä paikallisesti tallennettuja videoita Xbox Videoon seuraavasti:

1. Käynnistä Video-sovellus.
picture
  1. Avaa oikopolkupalkki siirtämällä kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan tai sipaisemalla näytön oikeasta reunasta keskelle.
  2. Valitse Settings (Asetukset).
picture
  1. Valitse Preferences (Asetukset).
picture
  1. Valitse Choose where we look for video on this PC (Valitse sijainnit, joista videoita etsitään tässä tietokoneessa).
picture
  1. Näet paikalliset kansiosi napauttamalla tai napsauttamalla +-painiketta.
picture
  1. Valitse kansio, lisää kansio valitsemalla Add this folder to Videos (Lisää tämä kansio videoihin) ja valitse OK.
  2. Kun olet lisännyt kaikki videokansiot, valitse Done (Valmis).

Jos olet tallentanut videosisältöä ulkoisesti (USB-muistitikkuun tai ulkoiseen kiintolevyyn)
Voit lisätä videosisältöä USB-muistitikusta tai ulkoisesta kiintolevystä suoraan kirjastoon.

Jos olet tallentanut videoita verkkoon tai verkkoasemaan (NAS-asemaan)
Voit käyttää verkkoasemaa Music-sovelluksen kanssa seuraavasti:

• Aseman on oltava Windows-käyttöjärjestelmän isännöimä.
  • Windows Searchin ja Työpöytäympäristön on oltava asennettuina.
  • Indeksointi on otettava käyttöön.

Jos nämä toiminnot on asennettava tai otettava käyttöön, indeksi on ehkä luotava uudelleen, jotta jaettu verkkoresurssi toimii oikein Video-sovelluksen kanssa.