Videoiden lisääminen Xbox Videoon Windows 8.1:ssä tai Windows 8.1 RT:ssä

Omien videoiden lisääminen Video-sovellukseen

Voit lisätä paikallisesti tallennettuja videoita Xbox Videoon seuraavasti:

1. Käynnistä Video-sovellus.
  2. Avaa oikopolkupalkki siirtämällä kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan tai sipaisemalla näytön oikeasta reunasta keskelle.
  3. Valitse Asetukset, Oletusasetukset ja sitten Choose where we look for video on this PC (Valitse sijainnit, joista videoita etsitään tässä tietokoneessa).
  4. Napauta tai napsauta +-painiketta, niin näet paikalliset kansiosi. Valitse haluamasi kansio ja valitse Add this folder to Videos (Lisää tämä kansio videoihin). Toista tätä, kunnes olet lisännyt kaikki videoita sisältävät kansiot.
  5. Kun olet lisännyt kaikki videokansiot, valitse OK ja sitten Done (Valmis).

Jos olet tallentanut videosisältöä ulkoisesti (USB-muistitikkuun tai ulkoiseen kiintolevyyn): Windows 8.1:ssä voit lisätä videosisältöä USB-muistitikusta tai ulkoisesta kiintolevystä suoraan kirjastoon.

Jos olet tallentanut videoita verkkoon tai verkkoasemaan (NAS-asema): Video-sovellus tukee tällä hetkellä vain Windows-käyttöjärjestelmien isännöimiin verkkoasemiin tallennettua sisältöä. Jaettuun resurssiin on asennettava Windows Search ja Työpöytäympäristö, ja indeksointi on otettava käyttöön. Kun nämä vaatimukset täyttyvät, indeksi on ehkä luotava uudelleen, jotta jaetut verkkoresurssit toimivat oikein Video-sovelluksen kanssa.