Windowsin Xbox 360 -ohjaimen kalibrointi

Ohjaimen kalibrointi

Kun suoritat kalibroinnin, määrität ohjaimen akseleiden liikeradat. Ohjainta ei tarvitse kalibroida, paitsi jos haluat mukauttaa akseleiden liikeratoja.

Jos haluat kalibroida Windowsin Xbox 360 -ohjaimen, liitä ohjain johonkin tietokoneesi USB-porteista ja toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Avaa Peliohjaimet-ikkuna:
    1. Kirjoita Windows 10:ssä Haku-ruutuun joy.cpl ja valitse joy.cpl-tulos, jolloin Peliohjaimet-ikkuna avautuu näyttöön.
    2. Sipaise Windows 8.1:ssä näytön oikeasta reunasta kohti keskustaa ja valitse Haku. Kirjoita joy.cpl ja valitse hakutuloksista Peliohjaimet.
    3. Valitse Windows 7:ssä Käynnistä. Kirjoita Hae ohjelmista ja tiedostoista -kenttään joy.cpl ja valitse Peliohjaimet-kuvake, kun se tulee näyttöön.
  2. Valitse Peliohjaimet-ikkunassa XNA-ristiohjain ja sitten Ominaisuudet.
  3. Valitse Asetukset-välilehti ja sitten Kalibroi.
  4. Toimi ohjatun laitekalibroinnin ohjeiden mukaisesti.

Tärkeää Kun sinua pyydetään käyttämään suuntaohjainta, käytä kuitenkin vasenta sauvaa. Jos käytät suuntaohjainta, vasen sauva saatetaan määrittää väärin.

5. Voit tallentaa uudet kalibrointiasetukset valitsemalla Valmis ja sitten Käytä.
  6. Testaa ohjaimen toiminta. Jos olet tyytyväinen uusiin asetuksiin, valitse OK ja sitten OK uudelleen.

Jos et ole tyytyväinen, valitse Asetukset ja sitten Palauta oletusarvot. Palauta oletusarvot -toiminto palauttaa laitteeseen sen oletusasetukset.