Xbox One -ohjaimen päivittäminen Windows 10:ssä

Kun päivität Xbox-ohjaimen, saat käyttöösi uusimmat ohjaimeen liittyvät parannukset. Voit päivittää ohjaimen langattomasti tai USB-liitännän kautta.

Neuvoja päivitysongelmien ratkaisemiseen saat ohjeaiheesta Xbox One -ohjaimen päivitysongelmien vianmääritys.

Päivitä ohjain Windows 10 -tietokoneella Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla:

1. Hanki sovellus Windows 10 -kaupasta tekemällä haun sanoilla ”Xbox-lisävarusteet”.
  2. Käynnistä Xbox-lisävarusteet-sovellus.
  3. Yhdistä langaton Xbox One -ohjain USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Huomautus Sinua pyydetään päivittämään Windows 10 Anniversary Editioniin, jos et ole vielä tehnyt niin.

4. Kun ohjain on yhdistetty, näet Vaaditaan päivitys -sanoman, jos päivitys on pakollinen. Asenna päivitys.

Huomautus Voit hakea päivitykset myös Laitteen tiedot -kohdasta.

Huomautuksia

• Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla vain Windows 10:een.
  • Ohjaimet, joissa ei ole sisäänrakennettua 3,5 mm:n ääniliitäntää, on päivitettävä USB-liitännän kautta, ja niissä on oltava Windows 10 TH2 Update (tai uudempi).
  • Ohjaimen päivittämistä Bluetooth-yhteyden välityksellä ei tueta.
  • Bluetooth vaatii, että tietokoneissa on käytössä Windows 10 Anniversary Update. Lisätietoja uusimman Windows-päivityksen hankkimisesta on ohjeaiheessa Windows Update: usein kysytyt kysymykset.