Kinect for Windows v2

Sinä olet ohjain – Windows-tietokoneellasi

Kinect for Windows v2:n ansiosta voit luoda upeita tuloksia opetuskäyttöön, henkilöstön koulutukseen, tuotekehitykseen tai loputtomiin muihin tilanteisiin, joissa ihmiset ja tietokoneet ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Tällä sivulla

Kinect for Windows v2 -sensorin määrittäminen

Kinect for Windows v2:n määrittäminen
Lue tietoja Kinect for Windows v2:n määrittämisestä, järjestelmävaatimuksista ja takuutiedoista.

Tunnetut ongelmat ja neuvoja vianmääritykseen

Kinect for Windows v2 -sensorin tunnetut ongelmat
Suorita Kinect for Windows v2 -sensorin ongelmien vianmääritys.

Windows-sovellus ei toimi Kinect for Windows v2-sensorin kanssa
Lue tietoja toimenpiteistä, jos Kinect for Windows -yhteensopiva sovellus ilmoittaa Kinect for Windows v2 -sensorin virheestä.

Virhe, kun Windows-sovellus yrittää kommunikoida Kinect for Windows v2 -sensorin kanssa
Lue, mitä pitää tehdä, jos Windows-sovellus havaitsee virheen kommunikoidessaan Kinect for Windows v2 -sensorin kanssa.

Kinect for Windows v2 -sensorin korjaaminen

Kinect for Windows v2 -sensorin korjaaminen
Ota selvää, miten voit korjauttaa Kinect for Windows -sensorin.

Ohjelmistokehittäjät

Kinect for Windows v2:ta koskevia tietoja ohjelmistokehittäjille
Lataa Kinect for Windowsin SDK ja hyödynnä kehittäjille tarjolla olevaa tukea.

Tuotetakuu ja turvallisuustietoja

Kuvaus Alue
Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori Yhdysvallat, Kanada, Meksiko
Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori Itävalta, Belgia, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Espanja, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta
Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori Tšekki, kreikka, unkari, portugali
Tuotetakuu ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus: Kinect for Windows -sensori Australia, Kiina, Hongkong, Japani, Singapore

Kiistat ja sovittelu
Ota selvää, miten voit ilmoittaa Microsoftille kiistoista ja aloittaa sovittelun.