Kinect for Windows v2 -sensorin tunnetut ongelmat

Tällä sivulla kerrotaan Kinect for Windows v2 -sensorin tunnetuista ongelmista.

Tällä sivulla

Kinect ei toimi USB 2 -portin tai -ohjaimen kanssa

Kinect for Windows v2 -sensori ei toimi USB 2 -portin tai -ohjaimen kanssa. Sensorin käyttäminen edellyttää USB3-porttia tai -ohjainta.

Vain Intelin ja Renesasin USB3-ohjaimet ovat tuettuja

Jos käytät muun valmistajan USB3-ohjainta, Kinect-sensori ei ehkä toimi oikein. Esimerkki:

• sensori ei ehkä luetteloi
  • syvyyttä ei ehkä virtauteta
  • värejä ei ehkä virtauteta
  • sensori voi lakata toimimasta
  • pakettihäviö voi lisääntyä

Kinect ei ehkä toimi oikein, jos se käyttää samaa USB3-ohjainta kuin muut laitteet

Jos Kinect käyttää samaa USB3-ohjainta kuin muut laitteet, se voi johtaa seuraaviin ongelmiin:

• Jos muut laitteet ovat jo varanneet kaistanleveyttä USB3-ohjaimesta, kaistanleveys ei ehkä riitä Kinectin käyttöön. Tällöin Windows antaa virheilmoituksen, kun kytket sensorin.
  • Muut varattua kaistanleveyttä tarvitsevat laitteet eivät ehkä toimi oikein.
  • Muiden laitteiden (esimerkiksi hiirten tai näppäimistöjen) suorituskyky voi heiketä, jos ne käyttävät samaa USB3-ohjainta.
  • Samaa ohjainta käyttävät USB-tallennuslaitteet eivät ehkä toimi oikein tai ne voivat aiheuttaa Kinectissä toimintahäiriön.

Tarvitset DirectX 11 -yhteensopivan näytönohjaimen, jonka laskentateho on noin 150 gigafloppia

Kinectin käytettävissä on oltava DirectX 11 -yhteensopiva näytönohjain, jonka laskentateho on noin 150 gigafloppia, jotta se pystyy tuottamaan oikean syvyyden ja infrapunasignaalin.

Väritietovirta heikkenee heikossa valaistuksessa

Heikossa valaistuksessa Kinectin päivitysnopeus laskee 15 ruutuun sekunnissa.

Kinectillä kehitettyjä sovelluksia ei tällä hetkellä voi julkaista Windows-kaupassa.

Kinectillä kehitettyjä Windows-kaupan sovelluksia ei voi julkaista Windows-kaupassa ennen v2 SDK:n virallista julkaisemista, joka tapahtuu myöhemmin vuonna 2014.