Kinect for Windows v2 -sensorin, Xbox Kinect -sensorin tai Windowsin Kinect-sovittimen korjaaminen

Jos Kinect for Windows v2 -sensori, Xbox Kinect -sensori tai Windowsin Kinect-sovitin on korjattava, voit lähettää huoltopyynnön verkon Xbox-huoltokeskuksessa. Verkon huoltoprosessi on vaivaton, ja saat säännöllisesti tietoja korjauksen etenemisestä.

Lisätietoja Kinect for Windows v2 -sensorin, Xbox Kinect -sensorin tai Windowsin Kinect-sensorin korjaamisesta on seuraavissa artikkeleissa: