Kinect for Windows v2 -sensorin tai Windowsin Kinect-sovittimella varustetun Xbox Kinect -sensorin määrittäminen

Tällä sivulla

Tietoja Kinect for Windows v2 -sensorista

Jos sinulla on jo Xbox Kinect -sensori, sinun on ostettava vain Windowsin Kinect-sovitin.

Windowsin Kinect-sovitin
Windowsin Kinect-sovitin

Jos sinulla ei ole Kinect-sensoria, sinun on ostettava sekä Xbox Kinect -sensori että Windowsin Kinect-sovitin. Nämä tuotteet myydään erikseen.

Huomautus Windowsin Kinect-sensorin aikaisemmat versiot sisälsivät sekä Kinect for Windows -sensorin että virtalähteellä varustetun sovittimen.

Kinect for Windows v2 -sensorin määrittämiseen liittyviä suosituksia

Huomautus Osa suosituksista viittaa vastaaviin Kinect for Xbox One -tietoihin.

• Varmista, että tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 8 tai sitä uudempi versio. Lisätietoja saat alla olevasta Järjestelmävaatimukset-osasta.
  • Varmista, että olet asentanut uusimmat ohjaimet Windows Update -palvelusta.
  • Aseta sensori vaakatasoon näytön tai televisioruudun eteen, tai seuraa sovelluksen asennusohjeita.
  • Sijoita sensori tasaiselle ja vakaalle pinnalle siten, ettei se ole liian lähellä tason reunoja.
  • Älä laita sensoria stereokaiuttimen päälle tai millekään värähtelevälle pinnalle.
  • Varmista, että sensorin etuosan tiellä ei ole virtajohtoja, tietokonekaapeleita tai muita esineitä.
  • Varmista, että Kinect-sensori on hyvin tuuletetussa paikassa ja että sen tuuletusaukkoja ei ole peitetty.
  • Älä sijoita sensoria suoraan auringonvaloon.
  • Minimoi mahdolliset äänentunnistusongelmat pitämällä taustahäly pienenä. Älä esimerkiksi aseta sensoria tuulettimen, stereokaiuttimen tai äänekkään laitteen lähelle.
  • Pidä sensorin linssi puhtaana.
  • Jos käytät asennukseen lisävarustetta tai -kiinnikettä, varmista, että asennat sensorin oikein.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmävaatimukset

• Windows 8 (64-bittinen)
  • Windows 8.1 (64-bittinen)
  • Windows Embedded Standard 8 (64-bittinen)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64-bittinen)

Laitteistovaatimukset

• 64-bittinen (x64) suoritin
  • Vähintään 3,2 GHz:n kaksiytiminen suoritin
  • Oma USB 3.0 -liitäntä
  • 2 Gt RAM-muistia
  • Kinect for Windows v2 -sensori

Ohjelmistovaatimukset

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Kinect for Windows -sensorista? Osiosta Kinect for Windows: usein kysytyt kysymykset löydät uusimmat tiedot ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.