Kinect for Windows v2 -sensorin virtaongelmien vianmääritys

Ratkaisut

Jos Kinect for Windows v2 -sensorissa ilmenee virtaongelmia, alla olevassa taulukossa on Kinect-keskittimen merkkivalon väriin perustuvia ratkaisuehdotuksia.

Keskittimen merkkivalon väri Tila Ratkaisu

Valkoinen

Verkkovirran syöttö toimii, ja kaapeli on kytketty tietokoneeseen.

Kinect-keskitin saa virtaa ja se on kytketty tietokoneeseen oikealla tavalla.

Oranssi

Verkkovirran syöttö toimii, mutta sensoria ei ole kytketty tietokoneeseen.

Varmista, että Kinect-sensorin mukana toimitettu USB3-kaapeli on kytketty kunnolla sekä Kinect-keskittimeen että USB3-isäntätietokoneeseen. Yritä kytkeä sensori toiseen tietokoneeseen, joka vastaa järjestelmävaatimuksia.

Merkkivalo ei pala

Kinect-sensoria ei ole kytketty virtalähteeseen.

Varmista, että virtajohto on kytketty kunnolla suoraan seinäpistorasiaan ja Kinect-keskittimeen. Kokeile toista seinäpistorasiaa, jonka tiedät toimivan.

Jos sensori ei vieläkään vastaa komentoihin, siirry ohjeaiheeseen Kinect for Windows v2:n korjaaminen ja pyydä vaihtoa.