Virhe, kun Windows-sovellus yrittää kommunikoida Kinect for Windows v2 -sensorin kanssa

Voit saada virhesanoman, kun Windows-sovellus yrittää kommunikoida Kinect for Windows v2 -sensorin kanssa.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Irrota Kinect for Windows v2 -sensori tietokoneesta ja liitä se uudelleen.
  2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen. Jos ongelma ei korjaannu vieläkään, tee Kinect for Windows -sensorin korjauspyyntö verkon Xbox-huoltokeskuksessa.