Windows-sovellus ei toimi Kinect for Windows v2-sensorin kanssa

Saatat huomata, että Kinect for Windows v2 -sensori ei kaistanleveysrajoitusten vuoksi kommunikoi Windows-sovelluksen kanssa, kun samaan USB-keskittimeen on kytketty muita laitteita.

Ratkaisut

Kinect for Windows v2 -sensori tarvitsee suuren osan USB-ohjaimen USB3-kaistanleveydestä. Jos tietokoneen USB-portteihin on liitetty muita laitteita (näppäimistö, hiiri tai muita oheislaitteita), ne käyttävät myös samaa kaistanleveyttä, eikä sensori ehkä toimi oikein.

Yritä ratkaista USB-kaistanleveyden ongelma seuraavasti:

• Irrota sensori, irrota kaikki käyttämättömät USB-laitteet ja kiinnitä sensori uudelleen.
  • Käytä tietokoneen toista USB3-porttia. Jos käytät USB3-keskitintä, irrota sensori keskittimestä ja liitä se suoraan tietokoneen USB3-porttiin.

Lisätietoja

Kaistanleveydellä tarkoitetaan laitteen kapasiteettia lähettää tai vastaanottaa tietoja. Jokaisella tietokoneella on määrätty määrä kaistanleveyttä sekä sen omien järjestelmien että siihen liitettyjen laitteiden käyttämiseen.

Jotta sekä tietokone että Kinect for Windows -sensori toimisivat ongelmitta, pyri irrottamaan muut laitteet tietokoneesi USB-porteista, kun käytät Kinect for Windows v2 -sensoria.