Langallisen Xbox 360 -kuulokemikrofonin vianmääritys Windows 10:ssä

Ongelman oire

Kun käytät langallista Xbox 360 -kuulokemikrofonia, et kuule kuulokkeista mitään.

Huomautus: Langallinen Xbox 360 -kuulokemikrofoni on tarkoitettu käytettäväksi vain aidoissa Xbox 360 -laitteissa. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi minkään muiden laitteiden kanssa. Xbox 360 -konsoli ei lähetä pelien ääniä tai musiikkia langalliseen Xbox 360 -kuulokemikrofoniin.

Ongelman syyt

Voit kohdata tämän ongelman, jos

• liitäntä on likainen
  • tietosuoja- tai perheasetukset on määritetty virheellisesti
  • langallinen Xbox 360 -kuulokemikrofoni on viallinen.

Mahdollisia ratkaisuja

Kokeile ensin yleisiä ratkaisuja. Jos langallisen Xbox 360 -kuulokemikrofonin ongelmat jatkuvat, katso ohjeita alla olevasta Lisätietoja-kohdasta.

Tarkista ja puhdista Xbox-laitteisto

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Tarkista kuulokemikrofoni, johto ja liitäntä näkyvien vaurioiden varalta.
  2. Varmista, että liitännässä ei ole likaa. Voit puhdistaa liitännän desinfiointiaineeseen kostutetulla vanupuikolla.
  3. Tarkista, että Xbox 360 -ohjain toimii oikein. Varmista, että voit käynnistää ja sammuttaa konsolin ohjaimella.
  4. Kiinnitä langallisen Xbox 360 -kuulokemikrofonin liitin tiukasti ohjaimen D-alustan ja oikean sauvan alapuolella olevaan liitäntään.

Jos ongelma ei ratkea yllä mainituilla keinoilla, siirry seuraavaan osioon.

Testaa kuulokemikrofoni

Sinun on tätä varten ladattava Skype:

1. Käynnistä Xbox 360 -ohjain ja varmista, että Xbox-opaspainikkeen ensimmäisessä neljänneksessä palaa vihreä valo. Tämä osoittaa, että ohjaimen virta on kytketty ja että ohjain on määritetty tietylle käyttäjälle.
Sormi on painamassa Xbox 360 -ohjaimen opaspainiketta.
  1. Lataa Skype-asiakasohjelma, jos et ole vielä asentanut sitä.
  2. Ensimmäisellä asennuskerralla sinua pyydetään tarkistamaan äänen- ja kuvanlaatu. Jos olet jo asentanut Skypen, voit suorittaa ääni- ja kuvatestin valitsemalla Työkalut ja sitten Asetukset.
  3. Testaa mikrofoni ja kaiuttimet valitsemalla Ääniasetukset.
Skypen Tarkista ääni ja kuva -näyttö, jossa Säädä mikrofonin asetuksia automaattisesti -valintaruutu on valittuna.
  1. Varmista ennen kuulokemikrofonin testaamista, että olet valinnut Xbox 360 -kuulokemikrofonin avattavasta laiteluettelosta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaiutin- tai kuulokeongelmien ratkaiseminen (Windows-työasema).

Jos ongelma ei ratkea yllä mainituilla keinoilla, siirry alla olevaan Lisätietoja-osioon.

Lisätietoja

Jos sinulla esiintyy alla mainittuja muita ongelmia, voit yrittää ratkaista ne alla tarjotuilla keinoilla.

Et kuule ääniä kuulokkeista

1. Suurenna kuulokemikrofonin äänenvoimakkuutta. Voit tehdä tämän kuulokemikrofonin kaapelissa olevalla äänenvoimakkuuden säätötoiminnolla.
  2. Varmista, että äänenvoimakkuus on tarpeeksi korkealla ja että ääniä ei ole mykistetty tietokoneen Äänenvoimakkuuden mikseri -toiminnolla.

Jos ongelma ei ratkea yllä mainituilla keinoilla, sinun on ehkä hankittava uusi langallinen Xbox 360 -kuulokemikrofoni.

Kuulet kaiun tai melua pelin aikana

Huomautus Tämän kaiun lähteenä voi olla puhuva henkilö eikä välttämättä se henkilö, joka kaiun kuulee. Jos esimerkiksi kuulet kaiun vain jonkun toisen henkilön puhuessa, ongelma on toisen henkilön kuulokemikrofoniyhteydessä.

Pelin aikana kuuluvat kaiut ja soraäänet voivat aiheutua seuraavista seikoista ja syistä:

• Mikrofoni havaitsee taustaääniä. Tämä koskee myös kuulokkeiden kautta kuultavaa puhetta.
  • Kuulokemikrofonin liitin ei ole kunnolla liitetty ohjaimeen.
  • Käytät langatonta Xbox 360 -ohjainta, jonka akku on vähissä.

Jos sinä tai muut pelaajat kuulette kaikuja tai soraääniä pelin aikana, kokeile seuraavia keinoja:

• Vähennä tietokoneen äänenvoimakkuutta.
  • Irrota kuulokemikrofoni ohjaimesta ja liitä se takaisin.
  • Puhdista kuulokemikrofonin johdon liitin puhtaalla liinalla ja liitä kuulokemikrofoni takaisin ohjaimeen.
  • Kokeile kuulokemikrofonin toimivuutta liittämällä se toiseen ohjaimeen, jos sellainen on käytettävissä.
  • Jos käytät langatonta Xbox 360 -ohjainta, vaihda sen AA-paristot tai lataa ladattava Xbox 360 -akku.