Langattoman Xbox-ohjaimen toiminta eri käyttöjärjestelmissä

Käyttöjärjestelmien välillä on joitakin merkittäviä eroja, kun on kyse langattoman Xbox-ohjaimen yhdistämisestä. Alla olevassa taulukossa on esitetty, mitä eroja on langattoman ohjaimen yhdistämisellä Windows- tai Android-laitteeseen.

Toiminto

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Yhdistäminen USB-kaapelilla

Tuetaan

Tuetaan

Ei tueta

Yhdistäminen Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella

Tuetaan

Tuetaan

Ei tueta

Yhdistäminen Bluetooth-yhteyden välityksellä

Tuetaan

Huomautus Vaatii Windows 10 Anniversary Editionin.

Päivitä ohjamesi parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -ohjaimen päivittäminen Windows 10:ssä.

Ei tueta

Tuetut laitteet:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

Tuettu käyttöjärjestelmä:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Tuetut pelit:

Minecraft: Gear VR Edition.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Minecraft: Gear VR Editionin pelaaminen langattomalla Xbox-ohjaimella.

Xbox-lisävarusteet

Tuetaan USB-yhteyden ja Windowsin langattoman Xbox-sovittimen välityksellä. Ei tueta Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Ei tueta

Ei tueta

Ääni ohjaimen kautta

Tuetaan USB-yhteyden ja Windowsin langattoman Xbox-sovittimen välityksellä. Ei tueta Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Windows 7 ja Windows 8.1 eivät tue äänilaitteiden käyttöä langattomien tai langallisten ohjainten kanssa. Jos haluat käyttää äänilaitteita ohjaimen kautta, sinulla on oltava Windows 10 tai Xbox One -konsoli.

Ei tueta

Laiteohjelmistopäivitykset

Tuetaan USB-yhteyden ja Windowsin langattoman Xbox-sovittimen välityksellä, kun käytössä on Windows 10 -tietokone, jossa on Windows Anniversary Edition (Xbox-lisävarusteet-sovellusta käytettäessä). Ei tueta Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Ohjain voidaan päivittää Xbox One -konsolin kautta.

Laiteohjelmistopäivityksiä ei tueta Android-laitteiden kautta.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen toimintojen uudelleenmääritys Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla

Tuetaan

Elite-ohjaimen määritykset voidaan suorittaa Windows 10:n Laitteet-sovelluksella tai Xbox One -konsolilla.

Elite-ohjainta ei tueta Android-laitteissa.