Windowsin langattoman Xbox-sovittimen yhteensopivuus

Yhteensopivuus tietokoneiden kanssa

Windowsin langaton Xbox-sovitin on yhteensopiva Windows 10-, Windows 8.1- ja Windows 7 -laitteiden kanssa. (Windows 8.1:n, Windows 8:n ja Windows 7:n kanssa on yhteensopiva toinen langaton sovitin, Xbox 360 -sovitin.)

Voit käyttää Xbox One -ohjainta myös Windows 7:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion kanssa liittämällä sen USB-kaapelilla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen tietokoneeseen.

Huomautus Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen erot Windows-käyttöjärjestelmissä.

Yhteensopivuus Xbox One ‑lisävarusteiden kanssa

Windowsin langaton Xbox-sovitin toimii kaikkien ensimmäisen osapuolen Xbox-lisävarusteiden kanssa. Voit yhdistää siihen enintään kahdeksan ohjainta ja kuulokemikrofonia (enintään neljä Xbox One -kuulokemikrofonia tai kaksi Xbox One ‑stereokuulokemikrofonia). Voit käyttää myös joitakin muita lisävarusteita, kuten Xbox One Chatpad ‑mininäppäimistöä ja Xbox One Pelaa & Lataa ‑sarjaa.

Yhteensopivuus kolmansien osapuolten lisävarusteiden kanssa

Jos sinulla on lisensoitu kolmannen osapuolen kuulokemikrofoni, joka toimii Xbox One -ohjainten tai Xbox One ‑konsolin kanssa, se toimii myös Windowsin langattoman Xbox-sovittimen kanssa. Jos sinulla on ongelmia käyttää kolmannen osapuolen lisävarustetta Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ja virallisen Xbox One -ohjaimen kanssa, pyydä apua kolmannen osapuolen valmistajalta.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windowsin langattoman Xbox-sovittimen yhteensopivuus" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?