Windowsin langattoman Xbox-sovittimen osat

Windowsin langaton Xbox-sovitin toimitetaan joko yksinään tai yhdessä langattoman Xbox One -ohjaimen kanssa.

Windowsin langattoman Xbox-sovittimen itsenäiset osat

• Windowsin langaton Xbox-sovitin ‑USB-laite
  • USB-jatkojohto – käytetään sovittimen toiminta-alueen lisäämiseen
  • Pikaopas ja takuutiedot
Windowsin langatonta Xbox-sovitinta ja USB-jatkojohtoa esittävä piirros

Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ja Xbox One -ohjaimen sisältävän paketin osat

• Langaton Xbox One -ohjain 3,5 mm:n sovittimella
  • Kaksi AA-alkaliparistoa
  • Windowsin langaton Xbox-sovitin ‑USB-laite
  • USB-jatkojohto – käytetään sovittimen toiminta-alueen lisäämiseen
  • Pikaopas ja takuutiedot