Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ominaisuudet

Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella voit yhdistää Windows 10 ‑laitteeseen langattoman Xbox One -ohjaimen lisäksi myös jopa kahdeksan langatonta ohjainta ja jopa neljä kuulokemikrofonia tai kaksi stereokuulokemikrofonia ilman ohjaimen ja Windows 10-, Windows 8.1- tai Windows 7 -laitteen välissä olevia johtoja.

Huomautus Lisätietoja sovittimen käyttämisestä Windowsin eri versioiden kanssa on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen erot Windows-käyttöjärjestelmissä.

Piirroksessa on kaksi kannettavaa tietokonetta, joihin molempiin on liitetty Windowsin langaton Xbox-sovitin. Yksi tietokone kommunikoi sovittimen kautta kahdeksan langattoman Xbox-ohjaimen kanssa, kun taas toinen tietokone kommunikoi kahdeksan ohjaimen ja kahden stereokuulokemikrofonin kanssa.