Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ominaisuudet

Langattoman Xbox One -ohjaimen voi yhdistää Windows 10 -laitteeseen Windowsin langattoman Xbox-sovittimen avulla. Sovittimella voi muodostaa langattomasti yhteyden jopa kahdeksaan langattomaan ohjaimeen ja neljään keskustelukuulokkeeseen (tai kahteen stereokuulokemikrofoniin). Windowsin langaton Xbox-sovitin toimii Windows 10-, Windows 8.1- ja Windows 7 -laitteilla, kun taas Windows 10:n langaton Xbox-sovitin toimii vain Windows 10:llä.

Huomautus Lisätietoja sovittimen käyttämisestä Windowsin eri versioiden kanssa on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen erot Windows-käyttöjärjestelmissä.

Piirroksessa on kaksi kannettavaa tietokonetta, joihin molempiin on liitetty Windowsin langaton Xbox-sovitin. Yksi tietokone kommunikoi sovittimen kautta kahdeksan langattoman Xbox-ohjaimen kanssa, kun taas toinen tietokone kommunikoi kahdeksan ohjaimen ja kahden stereokuulokemikrofonin kanssa.