Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ottaminen käyttöön

Voit ottaa Windowsin langattoman Xbox-sovittimen käyttöön missä tahansa Windows 10, Windows 8.1- tai Windows 7 -pohjaisessa taulutietokoneessa, kannettavassa tietokoneessa tai pöytätietokoneessa. Sovittimen käyttöönotto muodostuu kahdesta vaiheesta: sovittimen yhdistämisestä laitteeseen sekä ohjaimen ja laitteen välisen pariliitoksen muodostamisesta.

Sovittimen liittäminen laitteeseen

Varmista, että Windows-laite on ajan tasalla ja että siitä on muodostettu Internet-yhteys.

Liitä sovitin Windows-laitteen USB 2.0- tai USB 3.0 ‑porttiin, niin asennus suoritetaan automaattisesti. Sovittimen ohjaimet sisältyvät Windows-käyttöjärjestelmään.

Huomautus Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen erot Windows-käyttöjärjestelmissä.

Piirros kannettavasta tietokoneesta, jossa Windowsin langaton Xbox-sovitin on liitetty tietokoneen sivulla olevaan USB-porttiin

Jos käytät sovitinta pöytätietokoneessa tai muussa laitteessa, jossa USB-porttia ei ole suunnattu ohjainta kohti tai sen edessä on metallisia esineitä, käytä toimitukseen sisältyvää USB-jatkojohtoa. Sen avulla voit välttää langattomat häiriöt ja varmistaa hyvän näköyhteyden ohjaimeen.

Kuva, jossa Windowsin langaton Xbox-sovitin on pöydällä näytön vieressä ja liitettynä USB-jatkojohdolla pöydän alla olevaan tornitietokoneeseen

Pariliitoksen muodostaminen ohjaimesta

Jos olet aikaisemmin käyttänyt langatonta Xbox One -ohjainta, tiedät varmasti, miten ohjaimesta muodostetaan pariliitos konsoliin tai tässä tapauksessa Windowsin langattomaan Xbox-ohjaimeen.

Piirros, jossa on osoitettu katkoviivalla, miten Xbox-ohjain kommunikoi kannettavan tietokoneen kanssa Windowsin langattoman Xbox-sovittimen välityksellä

Muodosta ohjaimesta pariliitos Windowsin langattomaan Xbox-sovittimeen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Liitä langaton Xbox-sovitin Windows 10 ‑laitteeseen (jotta se saa virtaa) ja paina sitten langattoman Xbox-sovittimen painiketta.
  2. Varmista, että ohjaimen virta on kytketty, ja paina sitten ohjaimen pariliitospainiketta. Ohjaimen LED-merkkivalo alkaa vilkkua yhteyttä muodostettaessa. Kun yhteys on muodostettu, sekä sovittimen että ohjaimen LED-merkkivalot jäävät palamaan.

Jos sinulla on ongelmia sovittimen tai ohjaimen käyttöönotossa, perehdy artikkeliin Windowsin langattoman Xbox-sovittimen vianmääritys.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windowsin langattoman Xbox-sovittimen ottaminen käyttöön" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?