Vaihtaminen Microsoft-tilien välillä Windows 10:n Xbox-sovelluksella

Voit kirjautua sisään Xbox-sovellukseen vain yhdellä Microsoft-tilillä kerrallaan. Voit kuitenkin vaihtaa eri Microsoft-tilien välillä. Voit vaihtaa Microsoft-tiliä seuraavasti:

1. Avaa Xbox-sovellus.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kirjaudu ulos.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
  5. Valitse Käytä toista tiliä -kohdasta Kirjaudu sisään toisella Microsoft-tilillä.
  6. Valitse Valitse tili -ikkunasta Microsoft-tili, jolla haluat kirjautua sisään.
  7. Anna pyydettäessä kyseisen Microsoft-tilin tunnistetiedot.