Varmista, että sinulla on Windows 10:ssä Xbox-sovelluksen uusin versio

Huomautus Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla Windows 10-, iOS- ja Android-laitteisiin. Tällä sivulla käsitellään Windows 10:n Xbox-sovellusta.

Xbox-sovellus päivittää itsensä automaattisesti Windows 10:n Kauppa-sovelluksen kautta, mutta joissakin tilanteissa pelin tai sovelluksen päivitys voi epäonnistua. Tällöin sinun on päivitettävä pelit ja sovellukset manuaalisesti uusimpaan versioon.

Mikä on Windows 10:n Xbox-sovelluksen nykyinen versio?

Nykyinen versio on 15.17.3003.00000.

Voit selvittää Xbox-sovelluksen asennetun version avaamalla Xbox-sovelluksen ja valitsemalla Asetukset. Näet nykyisen versionumeron vierittämällä Yleiset-välilehden Tietoja-osassa näytön alareunaan.

Windows 10:n Xbox-sovelluksen päivittäminen manuaalisesti

Tietoja pelin tai sovelluksen manuaalisesta päivittämisestä saat ohjeaiheesta Sovellusten ja pelien päivitysten hakeminen Windows-kaupasta.

Huomautus Xbox-sovellus edellyttää Windows 10:tä. Jos haluat varmistaa, että järjestelmäsi vastaa Windows 10:n vaatimuksia, perehdy Windows 10:n teknisiin tietoihin.