Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa

Voit hallita, miten muut kommunikoivat kanssasi, kun käytät Windows 10:n Xbox-sovellusta. Jos et halua kuulla tiettyjä pelaajia tai et halua heidän ottavan sinuun yhteyttä, voit mykistää heidät tai estää heidän sinulle lähettämänsä viestit.

Huomautus Jos uskot, että pelaaja on rikkonut Microsoftin palvelusopimusta tai käyttäytymissääntöjä, voit myös tehdä valituksen.

Toisen pelaajan mykistäminen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa

Jos toinen pelaaja viestii pelin tai keskustelun aikana loukkaavalla tai asiattomalla tavalla, voit mykistää hänet. Tämä estää pelaajaa puhumasta sinulle peli- tai keskusteluistunnon aikana. Toimi näin:

1. Siirry Ystävät ja klubit -kohtaan. Jos pelaaja ei ole ystävä, valitse avattavasta valikosta Seuraajat tai Viimeisimmät pelaajat, jolloin kyseinen luettelo avautuu näyttöön. Voit hakea pelaajan myös kirjoittamalla hänen pelaajatunnuksensa hakupalkkiin.
  2. Valitse mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.
  3. Valitse Lisää ja sitten Mykistä keskustelussa.

Jos haluat poistaa pelaajan mykistyksen, valitse sen pelaajan pelaajatunnus, jonka mykistyksen haluat poistaa, seuraavaksi Lisää ja lopuksi Poista mykistys.

Toisen pelaajan estäminen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa

Estämällä toisen pelaajan vältyt vastaanottamasta kyseisen pelaajan viestejä, pelikutsuja ja seuruekutsuja. Voit samalla estää pelaajaa näkemästä toimintaasi verkossa ja poistaa hänet ystäväluettelostasi, jos hänet on lisätty siihen. Voit estää toisen pelaajan Windows 10:n Xbox-sovelluksessa seuraavasti:

1. Siirry Ystävät ja klubit -kohtaan. Jos pelaaja ei ole ystävä, valitse avattavasta valikosta Seuraajat tai Viimeisimmät pelaajat, jolloin kyseinen luettelo avautuu näyttöön. Voit hakea pelaajan myös kirjoittamalla hänen pelaajatunnuksensa hakupalkkiin.
  2. Valitse estettävän pelaajan pelaajatunnus.
  3. Valitse Lisää ja sitten Estä.
  4. Vahvista valinta valitsemalla OK.

Jos haluat poistaa pelaajan eston, valitse pelaajan pelaajatunnus, sitten lisää ja lopuksi Poista esto tai napsauta viestikeskustelua hiiren kakkospainikkeella tai paina sitä pitkään ja valitse Poista esto. Voit poistaa pelaajan eston myös lähettämällä pelaajalle viestin tai ystäväpyynnön.

Toisen pelaajan viestien estäminen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa

Voit estää pelaajan myös saatuasi loukkaavan tai asiattoman viestin. Voit estää pelaajan Viestit-välilehdessä seuraavasti:

1. Valitse Viestit-kuvake.
  2. Napsauta hiiren kakkospainiketta, tai jos käytät kosketuslaitetta, paina estettävän pelaajan kanssa käytyä viestikeskustelua pitkään.
  3. Siirry pelaajan viestiin ja paina ohjaimen valikkopainiketta.
  4. Valitse Estä.
  5. Vahvista valinta valitsemalla OK.