Seurueen aloittaminen Xbox-sovelluksessa

Seurueiden avulla voit muodostaa ryhmän ja keskustella ihmisten kanssa Windows 10:n Xbox-sovelluksen välityksellä. Seurueessa voi olla 16 ihmistä, isäntä mukaan lukien.

Huomautus Jos haluat aloittaa seurueen tai liittyä siihen, sinulla (ja seurueeseen osallistuvilla henkilöillä) on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -tilaus, ja teidän on oltava kirjautuneena sisään tilaukseen liitetyllä pelaajatunnuksella.

Seurueen aloittaminen ystävien kanssa

Voit aloittaa seurueen usealla tavalla.

Ihmisten kutsuminen Ystävät ja klubit -luettelosta

1. Valitse Ystävät ja klubit -luettelosta ystävät, joiden kanssa haluat aloittaa seurueen.
  2. Napsauta pelaajatunnusta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kutsu seurueeseen.

Nyt näet seurueesi Seurue-välilehdessä.

Liittyminen seurueeseen, jossa ystäväsi jo ovat

1. Valitse Ystävät ja klubit -luettelosta ystävä, jonka kanssa haluat aloittaa seurueen.
  2. Valitse ystävän pelaajakortissa Liity seurueeseen.

Oman seurueen aloittaminen ja useiden ystävien kutsuminen

1. Siirry aloitusnäytöstä oikeassa yläkulmassa olevaan Seurue-välilehteen.
  2. Valitse Aloita seurue.
  3. Napsauta sivun alaosassa olevaa Lisää (+) -painiketta.
  4. Valitse Ystävät-luettelosta ystävät, joiden kanssa haluat aloittaa seurueen (enintään 15 ystävää).
  5. Lähetä kutsut valitsemalla Seurue.
  6. Valitse Kutsut lähetetty -ponnahdusikkunasta OK.