Aktiviteettisyötteen hallinta Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä

Windows 10:n Xbox-sovelluksen aktiviteettisyötteen avulla voit kommunikoida ystäviesi kanssa. Voit luoda julkisen viestin valitsemalla Onko sinulla jotain sanottavaa? tai kommentoida omia tai ystäviesi saavutuksia ja pelitallenninleikkeitä.

Lisätietoja omien tietosuoja-asetustesi ja lapsesi tietosuoja-asetusten hallinnasta on ohjeaiheessa Määritä perhetoiminnot Windows 10:ssä.

Kuka voi kommentoida aktiviteettisyötettäsi?

Aikuisten tapauksessa kuka tahansa voi kommentoida toimintosyötteessäsi olevia viestejä. Jos haluat muuttaa, kuka voi lisätä kommentteja, päivitä tietosuoja-asetukset Yhteydenpito ääni- ja tekstiviesteillä (Xbox 360: Ääni ja teksti) -kohdassa. Voit tehdä tämän osoitteessa account.xbox.com.

Jos haluat muokata näitä asetuksia Xbox-sovelluksessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset.
  2. Vieritä Yleiset-välilehdessä alas Tietosuoja-kohtaan ja valitse Xbox.com.
Näyttökuva, jossa näkyy Windows 10:n Xbox-sovelluksen Yleiset asetukset -välilehti.
  1. Siirry Xbox.comin tietosuojan ja verkkoturvallisuuden sivulla Tietosuoja-välilehteen ja päivitä Yhteydenpito ääni- ja tekstiviesteillä (Xbox 360: Ääni ja teksti) -kohdan asetus.

Aikuiset näkevät myös muiden Xbox Livessä tekemät kommentit ja tekstitykset. Voit muuttaa tätä asetusta tietosuoja-asetusten Muiden käyttäjien luoman sisällön jakaminen (Xbox 360: Jäsensisältö) -kohdassa osoitteessa account.xbox.com.

Jos haluat muokata näitä asetuksia Xbox-sovelluksessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset.
  2. Vieritä Yleiset-välilehdessä alas Tietosuoja-kohtaan ja valitse Xbox.com.
  3. Siirry Xbox.comin tietosuojan ja verkkoturvallisuuden sivulla Tietosuoja-välilehteen ja päivitä Yhteydenpito ääni- ja tekstiviesteillä (Xbox 360: Ääni ja teksti) -kohdan asetus.

Molemmissa tapauksissa nuorilla ja lapsilla on aluksi tätä rajoittavammat asetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Määritä perhetoiminnot Windows 10:ssä.

Kuka näkee aktiviteettisyötteesi?

Kuka tahansa voi tarkistaa, mitä aikuisen aktiviteettisyötteessä tapahtuu. (Nuorilla ja lapsilla on aluksi tätä rajoittavammat asetukset.) Tämän lisäksi he voivat

• ”tykätä” syötteessäsi olevista sisällöistä
  • jakaa syötteessäsi olevat sisällöt muiden kanssa
  • katsoa, kuka on ”tykännyt” jostakin tai jakanut jotakin
  • lukea ystäviesi kommentteja.

Jos haluat muuttaa aktiviteettisyötteesi asetuksia, päivitä tietosuoja-asetukset Peli- ja sovellushistoriasi näkeminen (Xbox 360: Pelihistoria) -kohdassa osoitteessa account.xbox.com.

Jos haluat muokata näitä asetuksia Xbox-sovelluksessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset.
  2. Vieritä Yleiset-välilehdessä alas Tietosuoja-kohtaan ja valitse Xbox.com.
  3. Siirry Xbox.comin tietosuojan ja verkkoturvallisuuden sivulla Tietosuoja-välilehteen ja päivitä Peli- ja sovellushistoriasi näkeminen (Xbox 360: Pelihistoria) -kohdan asetus.