Ystävien aktiviteetin katsominen Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä

Aktiviteettisyötteen avulla voit tarkastella ja kommentoida ystäviesi viimeisimpiä saavutuksia ja pelileikkeitä.

Voit katsoa kaikkien ystäviesi viimeaikaiset aktiviteetit Xbox-sovelluksen aloitusnäytössä olevasta aktiviteettisyötteestä tai ystäviesi profiilisivujen aktiviteettiaikajanoilta.

Aktiviteettien katsominen aloitusnäytöstä

Kun avaat Xbox-sovelluksen, ensimmäinen näkemäsi näyttö on aloitusnäyttö. Aloitusnäytössä voit nopeasti katsoa, mitä ystävillesi on tapahtunut sen jälkeen, kun kirjauduit edellisen kerran sisään.

Xbox-sovelluksen aloitusnäyttö

Tarkistamalla aloitusnäytössä olevan aktiviteettisyötteen voit tarkastella ja kommentoida ystäviesi viimeisimpiä saavutuksia ja pelileikkeitä. Lisätietoja siitä, miten voit reagoida ystävän viesteihin, saat perehtymällä seuraaviin kuvakkeisiin.

Lähikuva Xbox-sovelluksen Tykkää-, Jaa- ja Jätä kommentti -painikkeista sekä Nuija-kuvakkeesta, jota käytetään asiattomista sisällöistä ilmoittamiseen.
  1. Jos haluat ”tykätä” viestistä, valitse Sydän-kuvake. Tue ystäviäsi, kun he avaavat saavutuksen, tai tykkää pelileikkeestä kertoaksesi, että pidät siitä.
Näyttö, jossa yksi ystävistäsi on avannut saavutuksen pelissä. Näytön alaosassa on neljä painiketta, joilla voit tykätä, jakaa, jättää kommentin tai ilmoittaa asiattomasta sisällöstä.
  1. Jos haluat jakaa jonkin aktiviteetin aktiviteettisyötteessä tai muille lähetettävässä viestissä, valitse ympyrän kuvake, jossa on kolme pientä ympyrää.
Tässä viestinäytössä on tilaa vastaanottajien pelaajatunnusten ja ystävän saavutusta koskevan viestin lisäämistä varten.
  1. Jätä kommentti -ruutuun voit kirjoittaa viestin kaikille ystäväsi aktiviteettisyötteen näkeville kävijöille.
Saavutusnäytössä on ystävän jättämä kommentti. Saavutusilmoituksen alla näkyvät sanat ”Good Job, Mann!!!”.

Valitsemalla minkä tahansa viestin oikeassa alakulmassa olevan Nuija-kuvakkeen voit ilmoittaa asiattomasta tai loukkaavasta viestistä.

Xbox-sovelluksen viesti-ikkuna, jossa voit ilmoittaa asiattomasta tai loukkaavasta käytöksestä

Aktiviteettien katsominen ystävän profiilista

Jos haluat tarkistaa jonkin tietyn ystävän aktiviteettisyötteen, voit hakea ystävän tai valita hänet ystäväluettelosta ja avata hänen profiilisivunsa kaksoisnapsauttamalla hänen pelaajatunnustaan. Hänen profiilissaan voit tarkistaa hänen aktiviteettisyötteensä ja katsoa, mitä hän on tehnyt sen jälkeen, kun viimeksi vilkaisit hänen profiiliaan.

Aktiviteettisyöteikkuna, joka tulee näyttöön, kun tarkastelet jonkun profiilia