Mikä on pelaajatunnus?

Pelaajatunnus on Xboxiin tarkoitettu sivupersoonasi verkossa. Se edustaa sinua, kun pelaat pelejä ja jaat sisältöjä Xbox-yhteisön muiden jäsenten kanssa. Luomme sinulle pelaajatunnuksen, kun kirjaudut Xboxiin ensimmäisen kerran. Jos et pidä siitä, voit muuttaa sen kerran ilmaiseksi.

• Jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksesi tietokoneella, avaa Xbox-sovellus ja valitse pelaajakuvasi profiilisi avaamiseksi. Valitse sitten Muokkaa > Vaihda pelaajatunnus ja seuraa ohjeita.
  • Jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksesi Xbox Onessa, avaa Ystävät ja klubit > Oma profiili > Muokkaa profiilia > Vaihda pelaajatunnus ja seuraa ohjeita.

Lisätietoja pelaajatunnuksen vaihtamisesta on ohjeaiheessa Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen.