Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa

Xbox-sovelluksen ei tarvitse olla käynnissä, kun pelaat peliä Windows 10 -laitteella. Pitämällä sen auki pelatessa voit kuitenkin

• seurata, ketkä ovat online-tilassa, ja kutsua heidät pelaamaan kanssasi
  • seurata, mitä saavutuksia olet ansainnut kyseisessä pelissä
  • lähettää ja vastaanottaa pelin aikana viestejä ystäviesi kesken
  • pelata toisella laitteella käyttämällä pelin suoratoistoa
  • vastaanottaa aktiviteetti-ilmoituksia
  • ottaa tilannevedoksia pelistä tai tallentaa videoita pelitallentimella.

Xbox-sovelluksen yleiskuvauksen löydät ohjeaiheesta Xbox-sovelluksen kuvaus.