Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen

Pitämällä laitteesi ajan tasalla voit varmistaa, että käytät aina uusimpia ohjelmistoja tai laiteohjelmia, sillä korjaamme usein tunnettuja ongelmia.

Voit hakea uusimmat päivitykset Windows 10 -laitteeseen seuraavasti:

1. Paina laitteen tai näppäimistön Windows-painiketta tai valitse päänäytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-kuvake.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Päivitys ja suojaus.
  3. Valitse Windows Update -välilehdestä Tarkista nyt ja katso, onko laitteeseen saatavilla päivityksiä.
  4. Kun päivitykset on ladattu, käynnistä asennus valitsemalla Asenna nyt.
  5. Asennuksen jälkeen suosittelemme, että käynnistät laitteen uudelleen, jotta uusimmat päivitykset astuvat voimaan. Tallenna ja sulje kaikki avoinna olevat sovellukset ennen uudelleenkäynnistystä.

Ohjeita näyttö- tai ääniongelmien vianmääritykseen saat ohjeaiheesta Windows 10:n peliääni- tai kuvaongelmien vianmääritys.

Jos sinulla on pelin suorittamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Windows 10 -peli ei käynnisty tai se jumittuu pelin aikana.

Muihin laiteongelmiin liittyviä tietoja ja ohjeita saat Windows 10 -yhteisön keskustelupalstalta.