Windows 10:n pelitallentimeen liittyvät laitteistovaatimukset

Jos haluat tallentaa pelileikkeitä Windows 10:ssä pelitallentimella, tarvitset jonkin seuraavista näytönohjaimista:

• AMD: AMD Radeon HD 7700 -sarja, HD 7700M -sarja, HD 8500 -sarja, HD 8500M -sarja, R9-sarja ja R7-sarja tai uudempi.
  • NVIDIA: GeForce 600 -sarja tai uudempi, GeForce 800M -sarja tai uudempi, Quadro Kxxx -sarja tai uudempi.
  • Intel: Intel HD 4200 -näytönohjain tai uudempi, Intel Iris 5100 -näytönohjain tai uudempi.

Voit tarkistaa tietokoneesi näytönohjaimen siirtymällä tehtäväpalkin hakuruutuun ja hakemalla Laitehallinnan. Laajenna Laitehallinnassa Näyttösovittimet

Jos tietokoneesi ei pysty tallentamaan pelileikkeitä, näet jonkin seuraavista sanomista, jotka ilmoittavat, että tämä ei ole mahdollista:

Sorry, this PC doesn't meet the hardware requirements for recording clips. For more info, go to Game bar settings. (Tämä tietokone ei vastaa leikkeiden tallennukselle asetettuja laitteistovaatimuksia. Lisätietoja saat pelipalkin asetuksista.)

Sorry, this PC doesn't meet the hardware requirements for recording clips. Learn more. (Tämä tietokone ei vastaa leikkeiden tallennukselle asetettuja laitteistovaatimuksia. Lue lisää.)

Jos näet jonkin näistä virhesanomista, sinun on päivitettävä näytönohjaimesi pelileikkeiden tallennusta varten. Voit aina ottaa pelistä näyttökuvan, vaikka sinulla ei olisikaan jotakin näistä näytönohjaimista.