Windows 8 -pelien pelaaminen Windows 10 -laitteessa

Kaikki Windows 8 -pelit toimivat Windows 10:ssä. Jos pelin suorittamisessa on ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Windows 10 -peli ei käynnisty tai se jumittuu pelin aikana.

Jos et asentanut peliä Windows-kaupasta, voit yrittää suorittaa pelin yhteensopivuustilassa. Toimi seuraavasti:

1. Paina laitteen tai näppäimistön Windows-painiketta tai valitse päänäytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-kuvake.
  2. Valitse Kaikki sovellukset ja etsi sitten peli luettelosta.
  3. Pidä pelin nimeä painettuna ja valitse sitten Avaa tiedostosijainti. Voit myös napsauttaa pelin nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valita Avaa tiedostosijainti.
  4. Pelin suoritettava tiedosto korostetaan automaattisesti. Pidä tiedostoa painettuna ja valitse sitten Yhteensopivuusongelmien vianmääritys. Voit myös napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valita Yhteensopivuusongelmien vianmääritys.
  5. Toimi ohjelmien yhteensopivuusongelmien vianmäärityksen ohjeiden mukaan.