Pelaa & Lataa -sarjan akun käyttäminen

Aseta Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan mukana toimitettu akku langattomaan Xbox One -ohjaimeen ja lataa se sarjaan kuuluvalla latauskaapelilla.

Akun asettaminen

1. Avaa akkulokeron kansi.
  2. Aseta ladattava Xbox One -akku paikalleen liitäntäpuoli ensin niin, että akku on kohdistettu akkulokerossa oleviin liitäntäkohtiin. Akku on suunniteltu asetettavaksi vain tässä suunnassa.
  3. Aseta akkulokeron luukku takaisin paikalleen.

Akun lataaminen

1. Liitä latauskaapeli ohjaimen etuosassa olevaan USB-porttiin.
  1. Liitä latauskaapelin toinen pää Xbox One -konsolin USB-porttiin.
  1. Jos Xbox One -konsoli on sammutettu, käynnistä se. Konsoli on käynnistettävä ohjaimen liittämisen jälkeen, sillä muuten akku ei lataudu. Voit kuitenkin tämän jälkeen taas halutessasi sammuttaa konsolin.

Latauskaapelin valo palaa keltaisena merkiksi akun latautumisesta. Kun valo muuttuu valkoiseksi, akku on täysin latautunut.

Voit pelata konsolilla akkujen latautuessa. Ohjain lähettää kaikki signaalit kaapelin kautta, kunnes se irrotetaan. Kun akku on täysin latautunut, voit säilyttää yhteyden konsoliin latauskaapelin kautta akkuvirtaa käyttämättä tai akkua vahingoittamatta.

Voit ladata akun myös liittämällä ohjaimen ja latauskaapelin mihin tahansa USB-virtalähteeseen sekä käyttää muita USB-sertifioituja kaapeleita. Latausajat voivat kuitenkin vaihdella.

Muut paristot

Langattomassa Xbox One -ohjaimessa voi käyttää tavallisia AA (LR6) -paristoja ja ladattavia AA (LR6) -paristoja. Tavalliset ladattavat paristot eivät lataudu ohjaimessa. Lataa muut paristot valmistajan ohjeiden mukaan.

Vianmääritys

Akun liittimet kannattaa ajoittain puhdistaa käyttämällä kuivaa liinaa tai isopropyylialkoholia ja vanupuikkoa. Älä käytä vettä tai kemikaaleja, sillä ne voivat vaurioittaa liittimiä.

Jos latauskaapelissa oleva merkkivalo ei pala, varmista, että akku on paikallaan ja että kaapeli on liitetty kunnolla sekä ohjaimeen että konsoliin.

Jos akku ei edelleenkään lataudu, vika saattaa olla akussa. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan akun vianmääritys.

Turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät tärkeät tiedot, jotka koskevat paristojen käyttöä langattoman Xbox One -ohjaimen kanssa, on esitetty Xbox One -tuoteoppaassa.