Kinect-sensorin kulman säätäminen

Kinect-sensori kannattaa olla säädettynä parhaaseen mahdolliseen kulmaan, jotta koko käytettävissä oleva pelialue tulee hyödynnetyksi. Kun kulma on asetettu, sitä ei tarvitse enää säätää uudelleen, ellet siirrä sensoria tai muuta pelialuetta.

Tällä sivulla kuvatut sensorin kulman säätämisvaiheet ovat osa Kinectin käyttöönottovaiheita. Voit halutessasi suorittaa uudelleen kaikki Kinectin käyttöönottovaiheet (sisältää lisävaiheita, kuten mikrofonin kalibroinnin). Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.

Huomautus Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

6. Valitse Vianmääritys-kohdassa Siirsin Kinect-sensoriani tai minulla on vaikeuksia Kinectin kanssa.
  1. Kallista Missä on lattia? -näytössä Kinect-sensoria tarttumalla takaa sensorin jalustaan ja liikuttamalla Kinectin yläosaa. Kun olet valmis, valitse Näen lattian.

Huomautuksia

• Jos Kinect näkee lattian tarpeeksi hyvin, se siirtyy äänitestiin. Muussa tapauksessa se pyytää sinua siirtämään sensoria uudelleen. Jatka valitsemalla Tarkista uudelleen.
  • Älä kosketa sensorin etuosaa.
  • Toisin kuin Xbox 360:n Kinect, joka voidaan säätää automaattisesti, Xbox Onen Kinect-sensori voidaan säätää vain manuaalisesti.
  • Voit varmistaa sensorin sijoittamisen parhaaseen paikkaan tutustumalla ohjeeseen Xbox Onen Kinect-sensorin sijoittaminen.
Huomautus Jos haluat aloittaa prosessin alusta, poista Kinect päällä -asetuksen valinta ja palaa vaiheeseen 1. Muista valita Kinect päällä uudelleen, kun jatkat.