Tilin määrittäminen langattomalle Xbox One -ohjaimelle

Voit yhdistää Microsoft-tilisi langattomaan Xbox One -ohjaimeesi, jotta voit hallita konsolin toimintaa. Tämä on erityisen tärkeää, kun konsolilla on useita käyttäjiä ja ohjaimia samaan aikaan. Yhdistämällä tilisi langattomaan ohjaimeen varmistat, että kaikki voivat nauttia parhaasta mahdollisesta käyttöelämyksestä ja tietysti parhaista mahdollisista saavutuksista.

Lisätietoja ohjaimesi langattomasta synkronoinnista konsoliisi ennen profiilin määrittämistä saat ohjeaiheesta Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin.

Määritä tili ohjaimelle seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet -kohdassa Laitteet ja lisävarusteet.
  5. Valitse ohjain. Näet, mikä tili kyseiselle ohjaimelle on sillä hetkellä määritetty.
  6. Voit määrittää ohjaimelle toisen tilin valitsemalla ensin nykyisen tilin.
  7. Valitse Määritä jollekin.
  8. Valitse tili, jolle haluat määrittää ohjaimen.

Tämä yhdistää ohjaimen tähän tiliin.

Jos käytössä on useita ohjaimia, voit selvittää, mikä käyttäjä on määritetty tiettyyn ohjaimeen, tarkistamalla, millä ohjaimella käyttäjät pystyvät hallitsemaan näytön toimintoja. Xbox 360 -konsolista poiketen ohjaimessa tai konsolissa ei ole merkkivaloja, sillä Xbox One -konsolin tapauksessa voit yhdistää jopa kahdeksan ohjainta samaan aikaan.