Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin

Langattoman ohjaimen yhdistäminen Xbox One -konsoliin on helppoa. Se kestää vain muutaman minuutin.

Video: Langattoman ohjaimen yhdistäminen Xbox One S:ään tai Xbox Oneen

Katso video Langattoman ohjaimen yhdistäminen Xbox One S:ään tai Xbox Oneen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tällä sivulla

Ohjaimen yhdistäminen konsolin yhdistämispainikkeella

1. Kytke virta Xbox One -konsoliin.
  2. Aseta ohjaimeen AA-paristot (tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan ladattavat akut. Lisätietoja on ohjeaiheessa AA-paristojen käyttäminen langattomassa Xbox One -ohjaimessa.
  3. Käynnistä ohjain pitämällä Xbox-painiketta painettuna, kunnes ohjain käynnistyy. (Xbox-painike on ohjaimen keskellä, lähellä sen yläosaa oleva suuri pyöreä painike.) Xbox-painike vilkkuu, mikä osoittaa, että siitä ei ole vielä muodostettu yhteyttä konsoliin. Jos Xbox-painike palaa tasaisesti, ohjain on jo yhdistetty.

Huomautus Jos ohjain ei käynnisty, tarkista paristot. Jos käytät ladattavia akkuja, varmista, että ne on ladattu.

4. Paina konsolin yhdistämispainiketta ja vapauta se.
    • Xbox One S:ssä yhdistämispainike on pieni pyöreä painike, joka sijaitsee laitteen etuosassa, virtapainikkeen alapuolella.
  • Alkuperäisessä Xbox Onessa yhdistämispainike on pieni pyöreä painike, joka sijaitsee laitteen sivulla, levykelkan kulman takana.
  1. Aloita 20 sekunnin kuluessa ohjaimen takana olevan mustan yhdistämispainikkeen painaminen ja jatka painamista, kunnes ohjaimen Xbox-painike välähtää muutaman kerran nopeasti. Se tarkoittaa, että ohjain hakee yhteyttä konsoliin. Valo alkaa palaa tasaisesti, kun yhteys on muodostettu. (Yhdistämispainike on ohjainta pidellessä ohjaimen yläosassa oleva pieni pyöreä painike.)

Ohjain on nyt yhdistetty konsoliin. Toista tämä toimenpide jokaisen lisättävän ohjaimen osalta.

Huomautuksia

Ohjaimen yhdistäminen USB–micro-USB-kaapelilla

Jos sinulla on micro-USB-kaapeli tai Xbox One Pelaa & Lataa -sarja, voit yhdistää ohjaimen konsoliin liittämällä micro-USB-kaapelin ohjaimen ja konsolin väliin. Näin ohjainta voidaan käyttää myös langallisena ohjaimena, vaikka siihen ei olisi asetettu akkua. Lisätietoja on ohjeaiheessa Latauskaapelin liittäminen langattoman Xbox One -ohjaimen käyttämiseksi ilman akkua.

Huomautuksia