USB-kaapelin liittäminen langattoman Xbox One -ohjaimen käyttämiseksi ilman akkua

Jos ohjain katkaisee yhteyden toistuvasti, perehdy tämän artikkelin sijaan ohjeaiheeseen Langaton Xbox One -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä.

Kun USB-kaapeli on liitettynä, langatonta ohjainta voidaan käyttää langallisena ohjaimena. Ohjaimen mukana olisi pitänyt tulla kaapeli, mutta voit käyttää useimpia USB-sertifioituja kaapeleita, joiden yhdessä päässä on micro-USB-liitin ja toisessa päässä on täysikokoinen USB-liitin. Suosittelemme Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan mukana toimitetun latauskaapelin käyttöä, sillä muiden kaapeleiden suorituskyky voi vaihdella.

Pelaa & Lataa -sarjan kaapelin merkkivalo ei pala, mikä osoittaa, että ladattavaa akkua ei ole.

Tavallisista alkaliparistoista ei saada virtaa ohjaimen toimintojen käyttöön, kun käytät ohjainta langallisena ohjaimena.

Ohjaimen liittäminen konsoliin

Liitä micro-USB-liitin ohjaimeen ja kaapelin toinen pää Xbox One -konsoliin.

Xbox One S
Xbox One S
Alkuperäinen Xbox One
Alkuperäinen Xbox One