Xbox One -kuulokemikrofonin liittäminen langattomaan Xbox One -ohjaimeen

Voit liittää Xbox One -kuulokemikrofonin helposti langattomaan Xbox One -ohjaimeen. Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautuksia

• 3,5 mm:n Xbox One -kuulokemikrofoni toimii vain 3,5 mm:n liittimellä varustetun langattoman Xbox One -ohjaimen kanssa tai yhdessä Xbox One -stereokuulokemikrofonin kanssa.
  • Xbox-kuulokemikrofoneja ei tueta, kun ne yhdistetään tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä.

Samanaikaisesti yhdistettävissä olevien Xbox-ohjainten määrä

Käyttöympäristö

Xboxin langattoman yhteyden ja USB-yhteyden välityksellä

Bluetooth-yhteyden välityksellä

Xbox One -konsoli

Vain langaton Xbox-ohjain – 8
Langaton Xbox-ohjain ja Xbox-kuulokemikrofoni – 4
Langaton Xbox-ohjain ja Xbox-stereokuulokemikrofoni – 2

Ei tueta

Windows 10

Vain langaton Xbox-ohjain – 8
Langaton Xbox-ohjain ja Xbox-kuulokemikrofoni – 4
Langaton Xbox-ohjain ja Xbox-stereokuulokemikrofoni – 2

Huomautus Langattomaan yhteyteen tarvitaan Windowsin langaton Xbox-sovitin.

Vain langaton Xbox-ohjain – 1

Huomautus Edellyttää Windows 10 Anniversary Editionia ja Bluetooth-yhteyttä tukevaa langatonta Xbox-ohjainta.

Windows 8.1

Vain langaton Xbox-ohjain – 4
(äänentoistoa ohjaimen kautta ei tueta)

Huomautus Langattomaan yhteyteen tarvitaan Windowsin langaton Xbox-sovitin.

Ei tueta

Windows 7

Vain langaton Xbox-ohjain – 4
(äänentoistoa ohjaimen kautta ei tueta)

Huomautus Langattomaan yhteyteen tarvitaan Windowsin langaton Xbox-sovitin.

Ei tueta

Kuulokemikrofonin vianmääritykseen liittyviä ohjeita on ohjeaiheessa Xbox One -kuulokemikrofonin vianmääritys. Seurue-keskusteluiden vianmääritysvinkkejä on ohjeaiheessa Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa.

Voit liittää Xbox One -kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen seuraavasti:

1. Liitä kuulokemikrofonin äänisovitinpää ohjaimen alaosaan.

Huomautus Varmista, että asetat ohjaustapit niille tarkoitettuihin koloihin liittimen kummallakin puolella.

1. Paina napakasti, kunnes äänisovitin napsahtaa paikoilleen.
  2. Säädä kuulokemikrofonin kuuloke mukavalle korkeudelle vetämällä kuuloketta ylös- tai alaspäin.
  3. Käännä kuulokemikrofonin mikrofonivartta niin, että se on lähellä suutasi.