Langaton Xbox One -ohjain sammuu

Yleiskuvaus

Langaton Xbox One -ohjain voi lakata toimimasta, jos se on ollut käyttämättä pitkän aikaa. (Jos Xbox-painikkeen valo ei pala, ohjain on sammutettu.) Jos et tee pelissä mitään ja ohjaimesi sammuu (tai se ”aikakatkaistaan”) sinä aikana, saat ilmoituksen ohjaimen yhteyden katkeamisesta. Sinua pyydetään käynnistämään ohjain, jotta peli tietää, että olet valmiina pelaamaan.

Huomautus Jos ohjaimesi sammuu toistuvasti tai sen yhteys katkeaa odottamatta (Xbox-painike vilkkuu jatkuvasti eikä ohjain reagoi komentoihin), kokeile ratkaisuja ohjeaiheessa Langaton Xbox One -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä.

Ratkaisu

Langaton Xbox One -ohjain on suunniteltu niin, että se sammutetaan (”aikakatkaistaan”), kun se on ollut käyttämättä 15 minuuttia. Tämän tarkoituksena on pidentää paristojen käyttöaikaa.

Käynnistä langaton ohjain uudelleen painamalla langattoman ohjaimen Xbox-painiketta, kunnes painikkeen valo syttyy.

Jos langaton ohjain sammuu tavallista nopeammin, tarkista paristot ja varmista, että ne ovat kunnolla paikoillaan ja että langaton ohjain ei käytä virtaa turhaan.